Info Actual

Info Actual > Showbiz > Radu Vâlcan, declarații din izolare! „Lucrurile au luat o întorsătură groaznică, în doar câteva zile”
Showbiz

Radu Vâlcan, declarații din izolare! „Lucrurile au luat o întorsătură groaznică, în doar câteva zile”

Radu Vâlcan, declarații din izolare! „Lucrurile au luat o întorsătură groaznică, în doar câteva zile”

Radu Vâlcan, declarații din izolare! „Lucrurile au luat o întorsătură groaznică, în doar câteva zile”. Proaspăt întors în țară după ce filmările de la „Insula Iubirii” au fost suspendate, Radu Vâlcan se află în izolare obligatorie.

Într-o intervenție telefonică la emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”, Vâlcan a mărturisit că s-a întors în țară după ce în Republica Dominicană a fost instituită starea de urgență. „Ne-am întors ieri. Din fericire, am prins ultimul zbor dinspre Paris spre București. Și în Republica Dominicană lucrurile au luat o întorsătură groaznică, în doar câteva zile, numărul cazurilor crescuse foarte mult”, a mărturisit actorul.

Vedeta Antena1 a mărturisit că efectele pandemiei de coronavirus a început să le resimtă abia când a ajuns în Europa. „Ne-am lovit de realitate, de ce se întâmplă cu adevărat în Europa, în momentul în care am intrat în tranzit pe aeroportul din Paris. Era o imagine șocantă. Este pustiu aeroportul și sunt foarte mulți angajați și autorități care testează oamenii care trec pe acolo.

La fel s-a întâmplat și când am ajuns la aeroportul Otopeni. Parcă era o zonă de război – foarte mulți oameni speriați, preocupați dacă ajung în carantină sau trebuie să se izoleze

Înaintea noastră, aterizase un alt avion și, efectiv, cetățenii români încercau să fenteze autoritățile, spunând că ei nu vin din zonele roșii ce presupun intrarea în carantină”, a mai spus Radu Vâlcan.

Întreaga echipă de la „Insula Iubirii” se află acum în carantină pentru 14 zile, departe de familii.