Info Actual

Info Actual > Politică > Rareș Bogdan, reacție furibundă: „Părem imbecilii planetei!”
Politică

Rareș Bogdan, reacție furibundă: „Părem imbecilii planetei!”

Rareș Bogdan, reacție furibundă: „Părem imbecilii planetei!” Acuzațiile au fost făcute la adresa autorităților române, pe pagina personală de Facebook. Reacția liberalului Rareș Bogdan vine după ce a văzut imaginile cu sutele de români care, în plină stare de urgență din cauza pandemiei de coronavirus, au ales să plece la muncă în Germania.

„Nu se poate asa ceva!!!”

Rareș Bogdan critică decizia autorităților românești. „Izolare sau bătaie de joc? Alooooooooooooo????? E Stare de Urgență!!!!!!!!!!!!!!!! Nu se poate asa ceva! De ce mai ținem oamenii în izolare și cerem distanțare socială dacă avem astfel de acțiuni???? Suntem nebuni chiar toți în țara asta!!!!!???? Imaginile sunt de ACUM!!! Sunt 2.000 de oameni în Aeroportul Cluj!”

„Blocați exportul de cereale ți făină”

Liberalul cere deasemena stoparea importurilor de ceapă și cartofi și a exporturilor de făină. „Dacă tot au venit acasă, să îi păstrăm și să dezvoltăm Agricultura româneasca. Aici, producatorii și cultivatorii duc lipsă de forță de muncă și noi ne trimitem forța de muncă pentru agricultură în Italia și Germania. Nu știu cine a luat decizia, însă oricine af fi, nu cred ca este ok.

Trebuie gasite alte soluții. Și Nuuuu în Veneto, este una dintre regiunile din Nordul Italiei care au fost in epicentrul infectrailor cu COVID19. Mai bine chemați marii agricultori români și producatori/cultivatori și analizăm dacă le putem da salarii apropiate cu cele de acolo, minus 200/300 eur care reprezintă chiriile și cheltuielile că nu sunt oamenii acasă și ne dezvoltăm în sfârșit Agricultura!!!!!!

Nu putem să importăm în continuare pătrunjel, ceapă, cartofi, usturoi și drojdie! Părem imbecilii planetei. Și încă ceva, BLOCAȚI acum exportul de cereale și făină! În ultimele 3 săptămâni au fost exportate cantități uriașe de făină și cereale prin Portul Constanța”, este mesajul lui Rareș Bogdan.