Actual Diverse

Rațiunea-n cătușe. Elena Udrea le-a întunecat mințile sindicaliștilor din penitenciare

Rațiunea-n cătușe. Elena Udrea le-a întunecat mințile sindicaliștilor din penitenciare
Arhivă

OPINIE despre un comunicat șocant, scris de niște funcționari publici

Sindicaliștii din penitenciare au meditat asupra existenței, emițând și un comunicat de presă în acest sens. Grav este că nu au contemplat propria lor suflare de viață, ci și-au permis să pună anatemă pe viața unui copil nevinovat. Copilul Elenei Udrea.

„Influența și presiunea constantă ale Elenei UDREA pe lângă instituțiile fundamentale ale statului minimalizează scopul executării pedepselor.
Elena UDREA se transformă din infractoare dovedită în instanță morală pentru deținuți.”, zise sindicatul penitenciarelor din România, transformându-se în instanță morală.

Linia judecății acestei entități purtătoare de uniformă se rezumă în câteva rânduri frapante, dojenitoare, ca o țață Leana care arată cu degetul de pe marginea unui șant. Faceți un exercițiu de imaginație și citiți, în gând, atribuind vocea unei „Leana” din scheciuri:

„Dacă era atât de interesată de soarta propriului copil, Elena UDREA ar fi trebuit să anticipeze consecințele faptului că infracțiunile săvârșite de aceasta îi prevesteau statutul de persoană privată de libertate, mai ales după trimiterea în fața instanței de judecată, iar acest statut i-ar pune în dificultate relația cu un eventual copil. În ciuda acestui fapt, Elena UDREA a ales să facă un copil. În acest context, cine este vinovatul pentru apariția unor sincope în dezvoltarea psiho-emoțională a fiicei acesteia? Statul român sau propriile decizii?”

Deci, de ce ai mai făcut, Udrea, copil, dacă ai știut că o să ajungi la Târgșor?

De ce te-ai mai născut, dacă știai că o să ajungi la Târgșor?

De ce mama ta te-a mai făcut? Ca tu să ajungi la Târgșor?

De ce nu bagi tu pedigree la oameni, statule român?

De ce nu lăsăm sindicaliștii de la pușcării să decidă ce copii să se nască și care nu?

De ce Cristi Borcea, tată a vreo 9 copii, a fost tratat bărbătește de sindicat, în sensul că nu i-au fost atacați pruncii în presă, deși a făcut numeroase solicitări/sesizări sau, așa cum le numește asociația angajaților din penitenciare, „intervenții și presiuni”?

De ce Gigi Becali a fost tratat cu decență și cu multe momente de libertate?, deși a fost la fel de vocal, obraznic, șmecher sau cum vreți dvs să-l numiți…

De ce să nu citească acest copil al Elenei Udrea, care are GARANTAT DE STAT CĂ ORICE AUTORITATE VA ACȚIONA ÎN INTERESUL SĂU SUPERIOR, comunicatul de presă în care sindicaliștii vieții explică de ce nu trebuia ea să vină pe lume?… Cine are nevoie de cine? Mama de copil sau copilul de mamă?

De ce să nu punem, până la urmă, o acoladă la dreptul la viață, ca sa nu ne mai complicăm. Dacă ai ajuns după gratii, dintr-un motiv sau altul, just sau nu… hai să te executăm, ce să mai!