Actual Social

Răzbunarea soției înșelate. Nu a tuns-o pe amanta soțului, dar a dezbrăcat-o în stradă și a uns-o ca să miroasă într-un anume fel

Răzbunarea soției înșelate. Nu a tuns-o pe amanta soțului, dar a dezbrăcat-o în stradă și a uns-o ca să miroasă într-un anume fel
realitateaoltului.ro/ facebook.com

Maternitatea Filantropia din București a fost locul unui „spectacol” de zile mari, joi dimineață! Poliția face anchetă

În faţa Maternităţii Filantropia din Capitala României s-au petrecut scene desprinse parcă din filmele hollywoodiene.

Ce s-a întâmplat, de fapt

Protagoniste au fost două femei care făceau parte dintr-un triunghi amoros. Astfel, în fața maternităţii Filantropia a avut loc o adevărată bătaie între o soţie şi o amantă. Bătaia s-a petrecut chiar în “buricul târgului”,  astfel că la această altercație au asistat oripilaţi atât trecători, cât şi pacientele Maternităţii Filantropia din București, situată la doi pași de Piața Victoriei.

Dar pentru ce bărbat s-au bătut cele două femei în fața unui spital

Bărbatul care a “furat” inimile celor două femei lucrează ca agent de pază tocmai la Maternitatea Filantropia din București.

Potrivit România TV, soţia înşelată a hotărât că a venit momentul să îşi facă dreptate de una singură. Prin urmare, femeia a pus la cale un plan de atac asupra amantei soțului său.

Cum s-a pregătit soția să o înfrunte pe femeia-amantă a soțului ei

Primul lucru pe care nevasta agentului de pază de la Maternitatea Filantropia, l-a făcut a fost acela de a se „înarma” cu o pungă plină cu excremente…. Apoi, femeia a urmărit-o pe amantă la ora la care ştia că aceasta îi vizitează soţul la locul de muncă, iar în momentul în care femeia s-a apropiat de spital, nevasta înşelată a sărit pe ea, a bătut-o şi a târât-o până în faţa spitalului. Ulterior, nevasta a trecut la o altă etapă a planului său, respectiv i-a smuls hainele de pe ea, după care a acoperit-o cu excrementele pregătite de acasă.

Ce a urmat…

În această situație, martorii de la fața locului au alertat poliţia, care nu a întârziat să apară la faţa locului faptelor. Ulterior, victima a făcut plângere la Secţia 4 de Poliție din Capitală, iar poliţiştii au demarat o anchetă în acest caz pentru a face dreptate. Soțul, soția și victima răzbunării au fost audiați pe parcursul mai multor ore.