Actual Diverse

Reacție șocantă! Ce le-a spus un primar din Gorj oamenilor care făceau risipă de apă, în plină caniculă  

Reacție șocantă! Ce le-a spus un primar din Gorj oamenilor care făceau risipă de apă, în plină caniculă  
Arhivă

Primarul unei localități din Gorj, județ afectat foarte mult de secetă, este supărat pe locuitorii care folosesc apa din rețea să-și ude propria recoltă. A răbufnit la adresa acestora, spunând că i-ar împușca dacă ar putea.

Reacția primarului din comuna Piștișani a șocat prin declarația sa. Era extrem de supărat din cauza risipei pe care o fac locuitorii comunei, în suituația în care seceta pune deja mari probleme.

Edilul Cosmin Pigui a răbufnit la adresa celor care folosesc rezervele de apă pentru a-și uda recoltele. Primarul a declarat că dacă ar putea „I-aș băga în pușcărie, i-aș împușca pe cei care udă porumbul și iau dreptul altor oameni la civilizație”.

Pigui crede că Aparegio ar trebui să ia măsuri în acest sens, pentru că sunt familii cu copii mici și bătrâni țintuiți la pat, care au de suferit ca urmare a risipei pe care o fac unii dintre localnici.

„Un sfert din localitate, zona de nord, rămâne fără apă, în această perioadă caniculară, în care consumul crește foarte mult. S-a obținut o finanțare europeană, iar în toamnă vor începe lucrările la rețeaua de apă, lucrări care ar trebui să rezolve problema, în viitor.”, a declarat Cosmin Piui, conform radioinfinit.ro.