Actual International

Regele Charles a dezvăluit o poveste ”dulce” de familie în cadrul emisiunii unei emisiuni BBC. VIDEO

Regele Charles a dezvăluit o poveste ”dulce” de familie în cadrul emisiunii unei emisiuni BBC. VIDEO
Infoactual

În aceste zile, regele Charles a împărtășit o poveste ”dulce” de familie într-un episod special al emisiunii TV BBC The Repair Shop.

Regele Charles a dezvăluit o poveste ”dulce” de familie în cadrul emisiunii unei emisiuni BBC. VIDEO

Episodul, care a fost difuzat miercuri, 26 octombrie 2022, îl arată pe regele proaspăt numit, Charles, vizitând magazinul, cunoscut pentru restaurarea de obiecte de familie și antichități prețioase, cu două obiecte care trebuie reparate.

Regele, care era încă prinț de Wales în timpul filmărilor, ce au avut loc înainte de moartea mamei sale, regina Elisabeta a II-a, la data de 8 septembrie a.c., a cumpărat din locația dată un ceas cu consolă din secolul al XVIII-lea și o piesă realizată pentru Jubileul de Diamant al reginei Victoria de către producătorul britanic de ceramică Wemyss Ware.

Explicând cum s-a deteriorat ceasul, Alteța Sa Regală a dezvăluit că obiectul prețios a căzut în timp ce un angajat al Curții Regale deschidea o fereastră, adăugând: „Nu și-au asumat responsabilitatea,” a spus cu triste în glas actualul rege.

În timp ce vorbește despre dragostea sa pentru ceasuri, el spune o poveste de familie despre cum pasiunea sa a venit de la bunica sa, Regina Elisabeta Regina Mamă, care a murit în 2002.

Charles a mărturisit, retrăind și vizualizând cu ochii deschiși acele momente, pe care nu le va uita niciodată:

Mă tem că este ceva ce am învățat de la bunica mea. Ea se distra foarte bine punând câteva laolaltă și încercând să le facă să sune în același timp în sufragerie, ceea ce făcea ca totul să fie foarte plăcut, pentru că toată lumea trebuia să se oprească din vorbit.”

În timp ce experții emisiunii Kirsten Ramsay, Steve Fletcher și Will Kirk se ocupă de emisie, Regele Charles poate fi văzut cum îi presează în glumă pentru a afla când ar putea termina.

„Ați rezolvat asta? Suspansul mă omoară”, râde el, în stilul său caracteristic.

Episodul, intitulat The Repair Shop: O vizită regală, a fost deja difuzat în seara de 26 octombrie, la ora locală 20:00.