Actual Diverse

Rușii l-au luat în vizor pe Maxim Galkin, soțul artistei Alla Pugaciova. I-au pregătit 7 ani de pușcărie. Care este motivul

Rușii l-au luat în vizor pe Maxim Galkin, soțul artistei Alla Pugaciova. I-au pregătit 7 ani de pușcărie. Care este motivul

Când ești vedetă, ai tot ce îți trebuie, bani, avere, familie minunată, ai putea să trăiești într-o țară cu constrângeri de toate felurile ca în Rusia de astăzi? Nu. Acesta este răspunsul pe care l-a dat și el, ceea ce a atras, cum era de așteptat, un val de intrigi și critici fără sfârșit.

Rușii l-au luat în vizor pe Maxim Galkin, soțul artistei Alla Pugaciova. I-au pregătit 7 ani de pușcărie. Care este motivul

Încă de la începutul conflictului Rusia și Ucraina, Maxim Galkin, comediant rus, cunoscut ca fiind soțul lui Alla Pugaciova (Arlekino) a scris pe rețelele de socializare, că se opune categoric războiului.

A trecut puțin timp, și rușii s-au împărțit în două tabere – pro și contra. Apoi, valurile de sancțiuni occidentale și multe alte restricții interne, i-a determinat pe cei doi artiști ai poporului rusesc să își ia cei doi copii gemeni și să se mute la mama soacră, în Israel.

Amintim că Galkin a fost elevul celebrei artiste Alla Pugaciova și așa de tare a dorit-o pe vedeta internațională încât nu a mai ținut cont de gurile rele care spuneau că diferența de vârstă dintre ei este uriașă – 27 de ani. Galkin a recunoscut că a cucerit-o pe soția sa în timpul unui dans.

Știu că nu suntem făcuți unul pentru celălalt, însă soarta a vrut să fim împreună”, a spus actorul rus, mai în glumă, mai în serios.

Celebra cântăreață și artistă a poporului Alla Pugaciova, „Diva” sau „Țarina popului rus”, în vârstă de 72 de ani, a plecat din țară la doar patru zile după ce Rusia a invadat Ucraina. Organele de presă fidele Kremlinului au numit-o trădătoare pe artistă, a scris EVZ.

Și Maxim Galkin împărtășește opinia soției și o susține din toate punctele de vedere, inclusiv cel cu privire la acest război fraticid.

Când hrăneau amândoi bebelușii gemeni. Foto: unica.md

Propaganda Kremlinului reacționează

Fostul deputat rus Roman Hudeakov a declarat într-o emisiune în direct la un canal de propagandă moscovit că împreună cu alți activiști va depune cererile corespunzătoare pentru a-l pedepsi pe comediantul Galkin.

7 ani de pușcărie au cerut apropiații Kremlinului pentru Maxim Galkin.

Ex-parlamentarul s-a arătat indignat despre declarațiile lui Maxim Galkin despre acțiunile militare demarate de Putin în Ucraina. Totodată, acesta este nemulțumit și de critica artistului la adresa lui Putin.

Galkin este muritor ca și noi toți. Dacă unii sunt pedepsiți, el nu e mai bun. Trebuie pedepsit dur de lege. Ați văzut cu toții ce cuvinte spune despre operațiunea specială din Ucraina, ce cuvinte spune despre conducerea țării pe care am ales-o.

Trebuie să răspundă pentru cuvintele sale. Vom insista la Comitetul de Investigație să fie inițiat un dosar penal împotriva lui Galkin”, a spus Hudeakov, citat de realitatea.md.

Maxim Galkin și Ala Pugaciova au plecat din Rusia după ce Putin a ordonat invadarea Ucrainei. Aceștia se află în Israel, unde artistul susține deja mai multe concerte. Israelul este cunoscut pentru faptul că nu își extrădează niciodată cetățenii. Așa că poate să cânte Galkin liniștit, mai ales că o are pe Alla, dar și copiii, alături.

Deoarece comediantul s-a pronunțat, anterior, pe rețelele de socializare contra războiului, presa rusă vehicula că pe numele lui ar fi deschisă o investigație pentru „discreditarea armatei”.

Și tot în spațiul public rusesc au apărut propunerile propagandiștilor lui Putin care au cerut ca Allei Pugaciova să i se retragă cetățenia, iar locuința de lux a familiei, care are șase etaje și se află în Moscova, să le fie confiscată.

Foto: realitatea.md/video: youtube