Info Actual

Info Actual > Showbiz > Scandal în mediul online. Cristina Ich: „Mi-ar fi rușine, nu aș mai dormi noaptea!”
Showbiz

Scandal în mediul online. Cristina Ich: „Mi-ar fi rușine, nu aș mai dormi noaptea!”

Scandal în mediul online. Cristina Ich: „Mi-ar fi rușine, nu aș mai dormi noaptea!”

Scandal în mediul online. Cristina Ich: „Mi-ar fi rușine, nu aș mai dormi noaptea!” După ce unii fani au acuzat-o de escrocherie, Cristina Ich a tunat și fulgerat pe rețelelde socializare. Aceasta este acuzată de fani că acum, în contextul pandemiei de COVID-19, ar fi organizat mai multe campanii de strângere de fonduri, iar banii de pe donații și i-ar fi băgat în buzunar.

„Cum să vă gândiți că mă bucur de donațiile voastre?”

„Sunt plătită de fundație pentru că am încheiat un contract de imagine, nicidecum că sunt plătită din această campanie. Noi nici măcar acum șase luni nu știam că va fi această situație, pentru că nu exista nimic. Înțeleg că toată lumea acum încearcă să facă bani, să profite cât mai mulți. Frate, suntem oameni! Am un copil! Cum m-ar ajuta pe mine să iau bani de la o fată care și-a donat din bursă sau din salariu? Cam câtă minte să ai..? Cum să vă gândiți că eu, Christina Ich, mă bucur la donațiile voastre? Nu aș mai putea da ochii cu oamenii care mă urmăresc. Mi-ar fi rușine, nu de mine, nu aș mai dormi noaptea. Mă doare că au fost oameni care țineau la mine și mi-au zis: “Chris, nu pot să cred că faci chestia asta”. Băi și eram… Eu nu am închis un ochi. Eu nu accept așa ceva. Cum să mă bucur la donațiie lor?”, a fost mesajul Cristinei Ich pe rețelele de socializare.

„Eu nu respect briefuri, texte, nu mă interesează”

Influece-rița a fost acuzată că videoclipul de promovare al campaniei de strângere de fonduri ar fi regizat. Aceasta a declarat că pentru toate actele ei există dovezi. „Mie nu îmi spune niciodată nimeni, nimic, mă! Eu nu respect briefuri, texte, nu mă interesează. Asta este diferența între Cristina calmă vrând să transmită un mesaj și Cristina când se enervează. De ce mă acuzați pe mine că aș face bani din donații? Pentru că voi ați face asta. Pentru că voi sunteti niște mizerii. Eu prostituată și voi niște mizerii”, a mai spus ea.