Actual Diverse

Scandal norvegian. Prințesa Martha, logodită cu un șaman care spune că este și reptilian

Scandal norvegian. Prințesa Martha, logodită cu un șaman care spune că este și reptilian

O relație controversată în exterior, dar bine închegată, în interior. Prințesa Martha, logodită cu un șaman care spune că este și reptilian

Casa regală a Norvegiei a intrat într-o vâltoare de critici după ce prințesa Märtha Louise s-a logodit cu Durek Verett, un cunoscut om de afaceri american, care pretinde că este reptilian.

Opinia publică din Norvegia a reacționat imediat, vehement, ca urmare a acestui anunț, catalogându-l pe excentricul american drept un șarlatan, titrează Paris Match.

Americanul crede că are puteri paranormale, având capacități șamanice. Logodnicul prințesei Märtha a publicat o carte care l-a adus în atenția opiniei publice, intitulată „Spiritual hacking” (piratare spirituală, n.r.).

În această ediție scrisă, Durek Verrett afirmă, printre altele, că ”motivul pentru care unii copii fac cancer este pentru că vor acest lucru, ba chiar că poate modifica starea atomilor și inversa procesul de îmbătrânire”.

Despre el se știe, după cum titrează presa, că este deosebit de influent în rândul starurilor de la Hollywood, înaintea logodnei el rugând-o pe actrița Gwyneth Paltrow să-i „binecuvânteze” inelul.

Bărbatul a explicat faptul că a prevăzut atacurile din 11 septembrie, dar nu a intervenit pentru că era nevoie ca „lumea să-și accepte destinul„. Nu în ultimul rând, acesta a povestit cum a murit și a înviat în jurul vârstei de 27 de ani, ca urmare a unei complicații medicale.

De la aceste povestiri care au ajuns în spațul public, lui i s-a tras numele de șaman. Iar de la acest nume și până la propriile lui declarații, cum că ar fi reptilian, a fost doar un pas.

Prințesa Märtha și ea, la rândul e,  pretinde că poate comunica cu îngerii, lucru pe care l-a explicat într-o carte intitulată „Secretele îngerilor„, la rândul ei continuarea unui alt volum intitulat „Descoperiți-vă îngerul păzitor„.

Relaţia dintre prinţesa Martha Louise şi Durek Verrett a fost atent monitorizată de companiile mass-media din Norvegia. Prinţesa a fost acuzată că amestecă afacerile şi chestiunile regale cu cele private, atunci când a promovat un turneu de conferinţe sub titulatura „The Princess and the Shaman” (Prinţesa şi șamanul). Despre el presa a mai scris că taxa percepută pentru o profeție este de doar 1000 de dolari/buc.

Între cei doi a fost dragoste la prima vedere. „Când îți întâlnești sufletul pereche, știi asta. Am avut norocul să-l cunosc pe al meu. Durek mi-a schimbat viața, așa cum a schimbat-o pe cea a multor alții. Înțeleg că iubirea fără limite chiar există”, a mărturisit prințesa Norvegiei, Märtha Louise.

Foto: retetesivedete/ daily mail