Info Actual

Info Actual > Politică > Se întâmplă și la case mai mari! Ministrul Justiției din Belgia, imagini virale încercând să-și pună masca
Politică

Se întâmplă și la case mai mari! Ministrul Justiției din Belgia, imagini virale încercând să-și pună masca

Se întâmplă și la case mai mari! Ministrul Justiției din Belgia imagini virale încercând să-și pună masca. Imaginile cu vicepremierul belgian, ministrul Justiţiei Koen Geens, încercând să-şi pună o mască de protecţie au devenit virale şi au provocat reacţii pe reţelele sociale.

Înregistrarea video, care îl arată pe Koen Geens încercând să-și pună o mască de protecție, a devenit virală. Din cauza sistemului de prindere, ministrul abia reuşeşte să îşi agaţe masca de urechi. Aceasta îi ajunge mai întâi pe frunte, apoi pe ochi. Și abia într-un final, pe gură şi pe nas.

147Opozanţii politici au apreciat că imaginile sunt cea mai bună ilustrare a modului în care Guvernul a gestionat criza provocată de coronavirus.

Imagini cu vicepremierul belgian încercând fără prea mare succes să-şi pună o mască au devenit virale. Opozanţii: Cea mai bună ilustrare a modului în care guvernul a gestionat criza coronavirusului. Scriitoarea JK Rowling i-a luat apărarea - VIDEO

„Am impresia că urechile mele sunt prea mari” a spus ministrul, conform Le Soir. Scena s-a petrecut în timpul vizitei făcute de Koen Geens la un atelier din provincia Brabant.

Unii politicieni nu au ezitat să comenteze imaginile, considerându-le ilustrarea perfectă a modului deficitar în care Guvernul a gestionat criza provocată de coronavirus.