Diverse

Serena Williams a făcut marele anunț. Numărătoarea inversă a început pentru noi proiecte

Serena Williams a făcut marele anunț. Numărătoarea inversă a început pentru noi proiecte
Foto: Serena Williams Instagram

Vine un moment în viață, pentru fiecare dintre noi, când spunem: punct și de la capăt. Exact cum spune și Serena Williams nu este vorba despre o retragere, ci vorbim despre evoluție.

Serena Williams a făcut marele anunț. Numărătoarea inversă a început pentru noi proiecte

Serena Williams, de 23 de ori campioană de Grand Slam, care a fost imaginea tenisului de când a câștigat primul său turneu de la US Open în 1999, a declarat într-un anunț postat marți pe internet că intenționează să se retragă din acest sport după ce va juca din nou în turneul care va începe la sfârșitul acestei luni.

Williams, care a transcende de mult timp sportul său ca figură culturală dominantă, a declarat într-un articol de copertă pentru Vogue că „nu i-a plăcut niciodată cuvântul retragere” și că preferă cuvântul „evoluție” pentru a descrie următorii pași pe care îi va face.

Evoluez departe de tenis, spre alte lucruri care sunt importante pentru mine,” respectiv lucrul cu firma sa de capital de risc și creșterea familiei sale.

Ea nu a spus clar când va înceta să mai joace, dar a lăsat să se înțeleagă pe Instagram că U.S. Open ar putea fi ultimul ei turneu. „Numărătoarea inversă a început,” a spus ea, adăugând: „Voi savura aceste câteva săptămâni care urmează.”

Despre starul tenisului mondial se știe că, până acum, din acest nobil sport a câștigat aproape 100 de milioane de dolari, premii, în bani. Acum vrea să își dedice viața inclusiv familiei, având încă un vis: Williams a spus că ea și soțul ei, Alexis Ohanian, plănuiesc să mai aibă un copil.

„În ultimul an, Alexis și cu mine am încercat să mai avem un copil, iar recent am primit câteva informații de la medicul meu care m-au liniștit și m-au făcut să simt că, oricând vom fi pregătiți, ne putem mări familia. Cu siguranță nu vreau să fiu din nou însărcinată în calitate de atlet. Trebuie să fiu cu doi pași în tenis sau cu doi pași în afară,” a mărturisit Serena Williams, în confesiunea sa, pentru media.