Lifestyle

Simona Halep este în doliu! Despre ce membru al familiei e vorba

Simona Halep doliu Sursa foto Digi 24

Este o perioadă foarte grea pentru Simona Halep. Vedeta din tenis a fost suspendată în a doua jumătate a anului trecut, după ce un test de doping a identificat în organismul ei roxadustat. În plus, ea a trecut printr-un divorț, după ce a fost căsătorită cu Toni Iuruc nu mai mult de câteva luni. Iar acum, bunica ei a trecut în neființă.

Simona Halep a postat un mesaj sfâșietor pe rețelele de socializare: „Maia ai fost cea mai puternică femeie pe care am cunoscut-o. Să ai drum lin spre viața veșnică. Papule, ai grijă de ea”. „Maia” este felul în care Simona i se adresa bunicii ei, iar „Papu” era numele de alint al bunicului, care a murit în 2017, conform publicației HotNews.

Viața de familie a Simonei Halep

Simona Halep s-a născut în Constanța, într-o familiei de aromâni. „Maia” și „Papu” au fost bunicii din partea tatălui, Stere. În afară de Stere, care a fost lăsat orfan de moartea subită a „Maiei”, regretata figură feminină din familia Halep a fost plânsă de nora ei, Tania Halep. În afară de Simona, ea mai are doi nepoți, Nicolae și Luminița, care sunt în acets moment în doliu.

Tenismena Simona Halep a început să practice „sportul alb” încă de la vârsta de 4 ani, sub îndrumarea antrenorului Ioan Stan. Ea a făcut performanță sub supravegherea și cu susținerea familiei ei. De asemenea, a rămas în relații foarte apropiate cu rudele sale, chiar și după ce a atins faima și a ajuns chiar pe locul 1 WTA, în data de 7 octombrie 2017.

2022-2023, o perioadă de foc pentru Simona

Deși 2022 a fost un an de mare instabilitate pentru Simona, începând cu divorțul de Toni Iuruc. Fostul fotbalist și laureat al „Meritului sportiv”, Rică Răducanu, a comentat separarea dintre cei doi astfel:

„Nu știu dacă au fost probleme sau ceva, mai ales de bani. Păi ei sunt bogați amândoi. Ați văzut, s-au despărțit repede, fără scandal sau ceva. Dar el era pe aici, iar ea colo-colo, cu meciuri, turnee, antrenamente. Este greu să reziste o căsnicie la distanță, mai ales la cei tineri. Ei trebuie să fie aproape unul de celălalt. Distanța este un dușman mare. Când nu te vezi cu lunile, mai poate interveni și altcineva. Te atașezi, mai uiți de omul de acasă.

Cred că a fost o dragoste mare la început, de aceea s-au și căsătorit, dar apoi așa se întâmplă. Dragostea se răcește, mai ales la distanță”.

Anul 2022 a culminat cu suspendarea temporară a Simonei din lumea tenisului. În pofida acestor greutăți, ea a rămas apropiată atât de familie, cât și de fani, pe care i-a ținut la curent cu viața ei de zi cu zi prin rețelele de socializare. Din păcate, 2023 i-a adus și tristul moment în care și-a pierdut bunica.