Actual Diverse

Simona Halep traversează încă un moment delicat din viață. Tot ce o înconjoară nu mai are legătură cu EL

Simona Halep traversează încă un moment delicat din viață. Tot ce o înconjoară nu mai are legătură cu EL
hotnews.ro

Antrenorul francez, Patrick Mouratoglou se distanţează din ce în ce mai mult de Simona Halep, suspendată temporar după ce a fost depistată, la US Open 2022, dopată cu Roxadustat.

Antrenorul Simonei și-a orientat atenția către Novak Djokovic

Acum, antrenorul francez a început să își canalizeze toată atenția asupra altor sportivi din ATP. Patrick Mouratoglou, după ce l-a lăudat pe danezul Holger Rune, pe care deja îl antrenează, a început să vorbească la superlativ despre Novak Djokovic.

Astfel, Patrick Mouratogloua declarat:

  • „Sper ca australienii să îl primească bine deoarece tot ce s-a spus despre el este atât de nemeritat. Mi-aș dori să existe respect pentru campioni. Când intri pe un stadion de tenis și îl vezi pe Djokovic jucând, tu trebuie să îl respecți pe acest campion, chiar dacă îți place sau nu de el”.
  • „O să fie greu pentru Novak în Australia, e un lucru sigur. O să aibă de cărat după el un mare bagaj emoțional. A trecut prin multe lucruri, emoțional vorbind. Nimeni nu e imun la lucrurile astea. O să fie greu. Sper că nu va cădea la fel cum s-a întâmplat la US Open 2021 pentru că a trecut prin atât de multe lucruri. Dar vine după o perioadă de odihnă, iar asta îl poate ajuta. A fost vacanță, apoi pre-sezonul, așa că nu a avut de a face cu stresul competiției. Cred că o să fie relaxat și din punct de vedere emoțional, ceea ce e bine. Nu începe direct la Australian Open, așa că are timp să se obișnuiască cu atmosfera de aici”.

Relație încheiată definitiv

Antrenorul francez,  a plecat în Australia fără Simona Halep, însoțindu-l pe Holger Rune (19 ani) la Antipozi. Și chiar dacă, inițial, a precizat că va face parte din staff-ul lui Holger Rune până la finalul sezonului 2022, Patrick Mouratoglou a extins colaborarea cu acesta, semn că relaţia cu Simona Halep s-a terminat, scrie romaniatv.net.

Simonei i s-a spulberat astfel alt vis, căci cu puțin timp înainte de scandalul de dopaj ea declara: „Totul este Mouratoglou acum! Echipa este 100% Mouratoglou! Tot ce mă înconjoară are legătură cu academia lui și cu el! Credeam că o voi termina cu tenisul la 30 de ani, dar acum am început un nou capitol frumos și mă bucur de asta! Voi vedea cât de bună voi fi pe viitor!”.