Actual

„Sirenele” din Bega, de negăsit. Cele cinci tinere care s-au bălăcit goale-pușcă sub privirile cetățenilor, căutate de Poliție

„Sirenele” din Bega, de negăsit. Cele cinci tinere care s-au bălăcit goale-pușcă sub privirile cetățenilor, căutate de Poliție
captura video

Dezbrăcate în centrul Timișoarei! Polițiștii caută cinci fete care au făcut baie în Bega.

Scene impresionante în centrul Timișoarei, la lăsarea întunericului! Cinci fete s-au dezbrăcat de haine și de inhibiții și au făcut baie în Bega, sub ochii mai multor persoane venite să se relaxeze în zonă, la terase.

„Așa spectacol, mai rar!”. Bărbații, extraziați la mal

Temperaturile ridicate înregistrate în weekend au încins și mințile a cinci tinere din Timișoara. Nu le-a păsat de nimeni și de nimic atunci când și-au dat hainele jos și au intrat în apă, să se răcorească. Nici prin cap nu le-a trecut că distracția lor de vineri seară va avea consecințe deloc plăcute.

Ele au fost filmate în plină acțiune de trecătorii care se aflau pe malurile canalului, iar înregistrările video au ajuns în redacția tion.ro, care l-a și publicat. Imediat, știrea s-a rostogolit online, iar polițiștii s-au autosesizat și au deschis un dosar penal. Oamenii legii vor să afle cine sunt „sirenele” care au făcut baie dezbrăcate în spațiul public și care acum au devenit vedete naționale. În mediul online, mai mulți indivizi lansează cereri în căsătorie pentru aceste, speră ei, domnișoare.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ultraj contra bunelor moravuri

„În urma anlizării imaginilor apărute în spațiul public, polițiștii Secției 1 Timișoara au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „ultraj contra bunelor moravuri”, în care se efectuează verificări pentru identificarea persoanelor și tragerea la răspundere”, transmit reprezentanții IPJ Timiș. Totodată, oamenii legii nu au reușit până la acest moment să le identifice.