Info Actual

Info Actual > Showbiz > Site-uri românești închise. Mircea Badea a răbufnit: „Nu pot să fiu de acord!”
Showbiz

Site-uri românești închise. Mircea Badea a răbufnit: „Nu pot să fiu de acord!”

Site-uri românești închise. Mircea Badea a răbufnit: „Nu pot să fiu de acord!”

Site-uri românești închise. Vedeta de la Antena 3, Mircea Badea, a reacționat foarte dur după ce Agenția Națională pentru Administrare şi Reglementare în Comunicații (ANCOM) a decis închiderea a două site-uri. Este vorba despre românia-veche.ro și justitiarul.ro.

432„În România s-au închis niște site-uri. Nici măcar nu știam că există acele site-uri. S-au închis niște canale de comunicare publică. Nu pot să fiu de acord! Nu știu ce scriau acele site-uri și nici nu mă interesează. Ceea ce mă interesează este că Guvernul, puterea, poate să închidă gura oricui deoarece consideră că este fake news. Cu asta nu pot fi de acord”, a menționat moderatorul de televiziune.

Site-uri românești închise. „Cine ești tu să zici cine are dreptul să vorbească și cine are dreptul să tacă?

„Cine ești tu să zici cine are dreptul să vorbească și cine are dreptul să tacă? Mâine, poimâine va veni o putere care va zice că Vechiul Testament este fake news. Există vreo dovadă că Moise a despicat mările? E fake news, se interzice. Orice poate fi considerat fake news. Cei care neagă treaba cu pandemia sunt niște cretini, dar este dreptul lor să fie cum vor ei. O entitate guvernamentală vine și spune: tu ai voie să spui asta, tu nu ai voie să spui asta. Eu am dreptul să cred ce vreau”, a concis Mircea Badea, potrivit dcnews.ro.

Menționăm că hotărârea a fost luată în baza decretului prezidențial pentru prelungirea stării de urgență și ca urmare a propunerii făcute de Grupul de comunicarea strategică.