Actual

Șoc cu Șoșoacă-fiul. Aflat la volan, acesta a încercat să fugă de polițiști. Avea un motiv întemeiat. Foto

Șoc cu Șoșoacă-fiul. Aflat la volan, acesta a încercat să fugă de polițiști. Avea un motiv întemeiat. Foto

De parcă nu era de ajuns cu picanteriile mamei Șoșoacă, iată că a venit, din păcate, și rândul fiului. A încălcat legea și pentru că unde este lege nu-i tocmeală, iată și cu ce sancțiune s-a ales tânărul de numai 20 de ani.

Șoc cu Șoșoacă, de această dată fiul. Aflat la volan, acesta a încercat să fugă de polițiști. Și a urmat sancțiunea. Foto

Fiul senatoarei Diana Șoșoacă a fost urmărit de polițiști, în această dimineață. Totul s-a întâmplat în urmă cu scurt timp, pe Drumul Național, DN 1, când a refuzat să oprească la semnalele polițiștilor.

Urmărirea, ca-n filme și de această dată, nu a durat mult pentru că tânărul a dat de accesul într-o proprietate privată și nu a mai avut unde să fugă. Agenții au descoperit că acesta avea 0,23 mg alcoolemie alcool pur în aerul expirat.

Cu ce s-a ales tânărul temerar după fapta dată

Sancțiune: S-a ales cu amendă de 1885 lei și permisul suspendat pe o perioadă de 4 luni.

Ce spune Poliția Rutieră

„În această dimineață, în jurul orei 7:55, fiind în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe DN1, în zona intersecției cu DJ 101-Balotesti, polițiștii Serviciului Rutier Ilfov au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism, însă conducătorul auto nu a oprit. Polițiștii rutieri au procedat la urmărirea autoturismului, iar după o distanță de aproximativ 300 m au reușit să-l oprească.

Conducătorul autovehiculului, respectiv un bărbat, în vârstă de 20 de ani, a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o valoare de 0,23 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, bărbatul a fost testat cu aparatul drug test, rezultatul fiind negativ la consumul de substanțe psihoactive. În cauză, conducătorul auto a fost sancționat contravențional conform OUG 195/2002, cu amendă în valoare de 1885 lei, iar ca sancțiune contravențională complementară, i-a fost suspendată exercitarea dreptului de a conduce, pe o perioadă de 120 de zile”, arată un comunicat al Poliției.

Istoric

Din păcate, nici istoricul fiului Șoșoacă nu arată mai bine. Se pare că nu este prima dată când fiul senatoarei Șoșoacă rămâne fără permisul de conducere, potrivit Digi24. Filmare click aici.

Foto: arhiva