Actual International

Șocant. Fostul ambasador al Gabonului în SUA a murit după ce a suferit un atac de cord în timpul unei ședințe de guvern

Șocant. Fostul ambasador al Gabonului în SUA a murit după ce a suferit un atac de cord în timpul unei ședințe de guvern
Twitter

Omagiile au inundat rețelele de socializare vineri, 20 ianuarie, după ce ministrul de externe al Gabonului, Michael Moussa Adamo, a murit subit după ce a suferit un atac de cord, după cum s-a raportat, în timpul unei ședințe de guvern.

Șocant. Fostul ambasador al Gabonului în SUA a murit după ce a suferit un atac de cord în timpul unei ședințe de guvern

Ministrul de externe al Gabonului, Michael Moussa Adamo, ar fi murit subit după ce ar fi suferit un presupus atac de cord în timpul unei reuniuni de cabinet, a declarat o sursă prezidențială pentru AFP, citată de The Peninsula Qatar.

Bărbatul de 62 de ani ar fi ”căzut la începutul reuniunii cabinetului și a început să se simtă rău”, a dezvăluit sursa.

El a fost transportat de urgență la un spital militar, în jurul orei prânzului.

Cu toate acestea, ”în pofida eforturilor depuse de specialiști”, ministrul a murit deoarece nu și-a mai revenit din starea de inconștiență, așa cum era când a fost luat de medicii salvatori.

Moussa Adamo a fost ambasador al Gabonului în Statele Unite timp de un deceniu și a fost, de asemenea, consilier special al președintelui Gabonului, Ali Bongo Ondimba.

Omagiile au inundat rețelele de socializare, după aflarea veștii morții sale subite.

Christian Dennys-McClure a scris: ”Cele mai profunde condoleanțe pentru decesul lui ES Michael Moussa Adamo. A fost un prieten adevărat al Regatului Unit. Rugăciunile noastre se îndreaptă către familia sa, guvernul gabonez și poporul gabonez”.

Savina Ammassari a spus: ”Am aflat cu mare tristețe că tocmai am aflat de decesul Excelenței Sale Michael Moussa Adamo, ministrul afacerilor externe al Gabonului. În numele Organizației Națiunilor Unite, prezint sincerele mele condoleanțe familiei îndoliate”.

”Șocat și extrem de întristat să aud de dispariția prematură a prietenului meu drag Michael Moussa Adamo, ministrul de externe al #Gabonului . Cele mai profunde condoleanțe familiei sale și celor dragi. Și guvernului din Gabon pentru această pierdere. Îmi vor lipsi prietenia și sfaturile sale înțelepte”, a scris Abdulla Shahid.

La ora închiderii ediției Infoactual, mesajele curg, în continuare, în mediul online, pe rețelele de social media.