Actual Lifestyle

Șocant. Un bărbat din Moscova a murit strivit de un copac pe strada Ucraina. Video

Șocant. Un bărbat din Moscova a murit strivit de un copac pe strada Ucraina. Video

Se spune că în ochii lui Dumnezeu nu există coincidențe. Întâmplarea aceasta prevestește, poate, ceva.

Șocant. Un bărbat din Moscova a murit strivit de un copac pe strada Ucraina. Video

O moarte tragică și șocantă, în același timp, pentru că nu îți imaginezi nici măcar o clipă că poți merge sau să te odihnești, pur și simplu, pe stradă și dintr-o dată se te trezești cu un copac peste tine. Dar și mai dureros este când arborele strivește la propriu, din senin, o viață de om. Cel puțin așa s-a întâmplat în cazul unui bărbat din Moscova care s-a oprit din drumul lui, preț de câteva clipe, pe bulevardul Ucraina din capitala moscovită.

În seara zilei de 10 iulie, un copac a căzut peste un bărbat pe Bulevardul Ucrainei. A murit pe loc”. Acesta este anunțul care a venit de la procuratura din Moscova.

Imaginile video au fost difuzate presei de procuratura din capitala Rusiei. Filmările surprinse de o cameră de supraveghere din apropiere îl arată pe bărbat stând la câțiva metri de copac și privind în telefon. În doar câteva secunde un copac de alături a fost smuls din rădăcini, de o forță nevăzută, invizibilă, și a căzut direct peste bărbat. Omul a murit cât ai clipi și nimeni nu a putut face nimic pentru a-l salva.

Și totuși forța aceasta nevăzută de noi are o explicație științifică. O furtună s-a abătut asupra Moscovei și i-a găsit pe moscoviții ei total nepregătiți.

Primarul Moscovei, Serghei Sobianin, a declarat că alte 10 persoane au fost rănite din cauza furtunii din capitala Rusiei și toți acești oameni au fost transportați la mai multe spitale din Moscova, pentru a primi îngrijirile necesare.

Edilul a mai declarat, pentru media, că furtunile vor continua să lovească Capitala și că „vânturile ar putea atinge 90 de km/h”. După acest val de răniți de pe urma intemperiilor meteorologice, autoritățile au luat măsuri imediate, pentru a elimina consecințele vântului puternic şi a ploii, a mai spus primarul Sobianin.

Foto: captura tv