Actual Diverse

Șosele însângerate în acest weekend. Accidente terifiante au avut loc în mai multe orașe din țară

Șosele însângerate în acest weekend. Accidente terifiante au avut loc în mai multe orașe din țară

Nici acest weekend nu a fost unul liniștit din punctul de vedere al accidentelor. Și de această dată, în câteva orașe ale României au avut loc accidente de-a dreptul terifiante, inimiaginabile.

Șosele însângerate în acest weekend. Accidente terifiante au avut loc în mai multe orașe din țară

În topul trist, nefericit și nedorit al accidentelor se află orașul Cluj-Napoca, unde a avut loc o adevărată tragedie. Acest accident a avut loc astăzi dis-de-dimineață.

Detașamentul 2 Pompieri din Cluj-Napoca a intervenit în această dimineață la un grav accident rutier petrecut pe Calea Moților din Cluj-Napoca.

Potrivit ISU Cluj, apelul de urgență a venit la ora 6:18, iar la fața locului s-au deplasat imediat două autospeciale, precum și un echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă. Iată cum descriu salvatorii evenimentul de un tragism inimaginabil.

„Ulterior, în sprijin a venit și o autospecială cu modul de descarcerare de la Detașamentul 1. În momentul în care pompierii au ajuns la fața locului, aceștia au găsit un autoturism puternic avariat. Înăuntru se afla un bărbat încarcerat, care prezenta leziuni incompatibile cu viața. Drept urmare, nu s-au mai putut aplica manevre de resuscitare. Mai exact, a fost vorba despre un tânăr în vârstă de 25 de ani“, au comunicat reprezentanții ISU Cluj.

Din primele informații de la fața locului a reieșit că la volan se afla un tânăr de numai 25 de ani, care conducea cu viteză. El a murit brusc, după ce a intrat cu mașina într-un stâlp. Se pare că avea viteză, care nu era deloc regulamentară. Martorii au relatat că șoferul mașinii avea viteză mare, ar fi avut 180 de kilometri la oră. Alte informații relevă că tânărul avea desenat un craniu pe mașina distrusă complet. Se pare că el era furios când s-a urcat la volanul mașinii sale pentru că ar fi pierdut o sumă considerabilă de bani la ”păcănele”.

Automobilul a fost pur și simplu spulberat în urma impactului.

Tânărul care se afla la volanul mașinii circula dinspre centru spre cartierul Mănăștur. La un moment dat, acesta a pierdut controlul volanului, a intrat pe trotuar și s-a izbit de un stâlp. Doar un miracol a făcut ca nimeni să nu se afle la acel moment pe trotuar. Impactul a fost atât de puternic încât tânărul de 25 de ani a decedat pe loc.

Accident grav și în Vâlcea: Un bărbat mort, un copil de trei ani, în stare critică

Ce s-a întâmplat în acest caz este de asemenea un moment extrem de dureros. De această dată, accidentul mortal a avut loc în această dimineață, în Vâlcea. Șoferul unei mașini a murit, după ce a pierdut controlul volanului și s-a izbit cu autoturismul de un cap de pod.

Foto: Captura Digi 24

În autoturism se mai aflau o femeie și un copil de 3 ani, care au ajuns la spital. Medicii spun că starea copilului este gravă din cauza leziunilor suferite. Bărbatul care se afla la volan a murit pe loc.

„Membrii echipei de descarcerare și SMURD, din cadrul ISU Vâlcea, au fost solicitaţi, în această dimineaţă, în jurul orei 6.00, pentru salvarea a trei persoane, victime ale unui accident rutier produs în localitatea Galicea, pe DJ 678 A. Un autoturism a părăsit partea carosabilă şi s-a izbit de un cap de pod.

În urma efectuării manevrelor de descarcerare, un bărbat în vârstă de 49 de ani a fost extras dintre fiarele contorsionate. Din păcate, a fost declarat decedat de echipajul SAJ cu medic, leziunile suferite fiind incompatibile cu viaţa. De asemenea, minorul in vârstă de aproximativ 3 ani şi încă o femeie au fost preluaţi de echipajele SAJ şi transportaţi la UPU Vâlcea”, a transmis ISU Vâlcea.

Foto: ISU Cluj