Actual Lifestyle

Spaniolii au găsit un alt titlu pentru cartea de memorii a Prințului Harry – „Rezerva”

Spaniolii au găsit un alt titlu pentru cartea de memorii a Prințului Harry – „Rezerva”
Infoactual

Viitoarea carte de memorii a Prințului Harry, considerată a fi „puternică din punct de vedere emoțional”, are un titlu diferit în Spania, după cum s-a fost anunțat joi, 27 octombrie 2022.

Cartea de memorii a Prințului Harry, considerată ca fiind „puternică din punct de vedere emoțional”, are un titlu diferit în Spania. FOTO

Cartea, intitulată ”Spare” în Marea Britanie, va ajunge pe rafturile din întreaga lume în 2023 și a fost descrisă ca fiind „remarcabil de personală și puternică din punct de vedere emoțional” de către editorii Penguin Random House.

Se crede că titlul memorialistic de 416 pagini se referă la modul în care fiecare familie regală are nevoie de un „moștenitor și de o rezervă”, adică primul în linia de succesiune la tron, prințul William, în vârstă de 40 de ani, și, respectiv, Harry, în vârstă de 38 de ani, ca succesor al acestuia.

Titlul din Spania va fi puțin mai elaborat – deși nu se sugerează că ar fi conținutul diferit. Versiunea în limba spaniolă este: „Spare: En La Sombra”, care se traduce prin ”Spare: In The Shadows” (Spare, în umbră).

Într-un comunicat al Random House, citat de media, se arată că: „În timp ce Diana, Prințesa de Wales, a fost înmormântată, miliarde de oameni se întrebau ce gândesc și ce simt prinții – și cum se va desfășura viața lor… Pentru Harry, aceasta este, în sfârșit, povestea lui.”

 „Spare îi duce pe cititori imediat înapoi la una dintre cele mai usturătoare imagini ale secolului XX: doi băieți tineri, doi prinți, mergând în spatele sicriului mamei lor, în timp ce lumea privea îndurerată și îngrozită.”

Ducele donează o parte din încasările din cartea sa în scopuri caritabile, au anunțat editorii. Aceștia au mai transmis că acest lucru se va face sub forma a două donații de 1,5 milioane de dolari (1,3 milioane de lire sterline) și, respectiv, 300.000 de lire sterline către organizațiile caritabile Sentebale și WellChild.

Palatul Buckingham a declarat că nu va comenta anunțul legat de carte.