Actual International

Suspectul care a împușcat în mulțime, rănind grav o fetiță, a fost arestat. Noi informații

Suspectul care a împușcat în mulțime, rănind grav o fetiță, a fost arestat. Noi informații
Infoactual/arhiva

Poliția metropolitană a arestat un bărbat în vârstă de 22 de ani în legătură cu împușcăturile din mașină în fața unei biserici unde avea loc o înmormântare în Camden, Londra.

Suspectul care a împușcat în mulțime, rănind grav o fetiță, a fost arestat. Mergând pe firul faptelor, polițiști au aflat noi informații

Poliția Metropolitană a anunțat că un bărbat de 22 de ani a fost arestat în legătură cu împușcăturile din mașină care au avut loc în Camden, Londra. El a fost reținut sub suspiciunea de tentativă de omor.

Aceștia au dezvăluit că suspectul a fost arestat duminică, 15 ianuarie 2023, cu puțin înainte de ora 16.00, după ce ofițerii au tras pe dreapta o mașină în districtul Barnet din nordul Londrei.

Ce au aflat oamenii legii

Mergând pe firul faptelor, polițiști au căutat să afle istoricul familiei. Astfel, duminică, 15 ianuarie 2023, s-a aflat că soțul decedat al Fresiei Calderon, în vârstă de 50 de ani, la a cărei înmormântare a avut loc un schimb de focuri de armă, era un membru condamnat al unui cartel columbian al drogurilor.

Carlos Arturo Sanchez-Coronado a decedat la Santiago, Chile, anul trecut, la vârsta de 56 de ani. Anterior, acesta a fost închis într-o închisoare britanică, după ce a fost găsit vinovat de implicare într-o operațiune de spălare de bani legată de faimosul cartel Cali din Columbia, potrivit dailymail.co.uk.

Înainte de a fi condamnat, el a fost extrădat înapoi în Marea Britanie din America de Sud. Sanchez-Coronado a fost încarcerat în 2009, după ce a pledat vinovat la trei capete de acuzare pentru spălare de bani și posesie de documente false.

Fetița în vârstă de șapte ani se află, încă, în stare critică la spital în urma împușcăturilor, dar medicii spun că, în prezent, starea ei este stabilă. Despre acest caz a scris și Infoactual, pe larg, în edițiile anterioare de zilele trecute.