Info Actual

Info Actual > Showbiz > Tatăl Rihannei, infectat cu coronavirus. Cum l-a ajutat vedeta?
Showbiz

Tatăl Rihannei, infectat cu coronavirus. Cum l-a ajutat vedeta?

Tatăl Rihannei, infectat cu coronavirus. Cum l-a ajutat vedeta?

Tatăl Rihannei, infectat cu coronavirus. Cum l-a ajutat vedeta? Ronald Fenty, în vârstă de 66 de ani, a fost contaminat cu virusul SARS-CoV-2. Rihanna și tatăl său au fost certați foarte mulți ani. S-au judecat din cauza faptului că Ronald nu a vrust să renunțe la butură. Dar și pentru că acesta a încercat să îi ”fure” numele de Fenty pe care Rihanna îl folosește pentru compania ei de cosmetice și lenjerie intimă.

În ciuda acestor neînțelegeri, cântăreața a făcut imposibililul pentru a-și salva părintele. Rihanna, cu are o avere de 600 de milioane de dolari, a cheltuit o sumă importantă pentru a-i cumpăra tatălui ei un aparat de respirație mecanică asistată (n.r. „ventilator” în argoul medical).

După ce Ronald Fenty a fost diagnosticat pozitiv cu COVID-19, a făcut febră, a avut dureri de mușchi și o tuse seacă. În momentul Rihanna a aflat că tatăl său respiră cu greutate, aceasta i-a trimis aparatul în mai puțin de 10 ore, a declarta Ronald pentru Daily Mirror.

„Fiica mea Robyn mă sună pe telefon în fiecare zi și mă întreabă cum mă simt. Trăiesc datorită ei și datorită faptului că îmi poartă grija. Am crezut că voi muri atunci când am aflat că am coronavirus și am realizat că nu mai puteam respira normal. Te iubesc mult, Robyn și sper să mă ierți pentru răul pe care ți l-am făcut!”, a declarat tatăl Rihannei pentru sursa citată.

Rihanna a făcut o donație generoasă de 5 milioane de dolari și aparatură medicală și pentru doctorii din SUA. Aparatul de respirație mecanică asistată a rămas în Barbados și îi ajută pe alți bolnavi.