Actual

Traian Basescu: ”Nu prea stiu sa pierd, n-am invatat asta in politica”

Traian Basescu: ”Nu prea stiu sa pierd, n-am invatat asta in politica”

Traian Basescu a oferit noi declaratii. Fostul presedinte al Romaniei sustine ca este dispus sa candideza in cursa pentru Primaria Capitalei pentru a oferi o lectie USR-ului.

”Eu am un singur raționament, având în vedere că PMP este un partid care obține constant între 8% și 10% la București, de când s-a înființat, foarte probabil cineva își dorește ca Nicușor Dan să fie văduvit de aceste 10 procente în competiția cu Firea. Este o analiză a noastră, nu găsim explicație de ce nu vrei 10 procente.”

”Nu prea știu să pierd”

”Eu nu prea știu să pierd, n-am învățat treaba asta în politică și dacă intru în competiție o să fac tot ce se poate să câștig. Pe de altă parte, obiectivul meu major este să dau o mână de ajutor PMP-ului, dar poate că vreau să dau și o lecție USR-ului.” a mărturisit Traian Băsescu, potrivit DCnews.

PMP nu are decât varianta de a participa singur la alegeri

Despre mâna de ajutor pe care o dă Gabrielei Firea, prin candidatura sa, fostul președinte afirmă: ”Bun, și oferta USR-PNL care este? Desființați-vă, voi PMP, că noi suntem niște băieți deștepți. Ăștia au început să procedeze ca băieții deștepți din energie. Ar vrea ca PMP să le dea voturile dar să nu aibă candidați. Democrația este despre participarea la alegeri, iar PMP nu are decât varianta de a participa singur la alegeri.”