Actual Diverse

Un apel la numărul de urgență i-a dat de gol. Doi polițiști au fost prinși în mașina de serviciu, aproape dezbărcați

Un apel la numărul de urgență i-a dat de gol. Doi polițiști au fost prinși în mașina de serviciu, aproape dezbărcați

Încă o poveste demnă de un film regizat la Hollywood, care ar putea câștiga și marile premii cinematografice internaționale. Dintr-o mașină se auzeau strigăte îngrozitoare astfel încât un trecător speriat a sunat la numărul de urgență, pentru a acorda primul ajutor. Doar că supriză, nu era vorba despre niciun omor, ci despre relații sexuale intense sau încinse, după cum s-a exprimat, la un moment dat, un povestitor.

Un apel la numărul de urgență i-a dat de gol. Doi polițiști au fost prinși în mașina de serviciu, aproape dezbărcați. Ce a atras atenția

Culmea ironiei este vorba despre doi oameni ai legii, polițiști, ce se aflau în afara orelor de serviciu din cadrul NYPD, și care au fost aparent prinși făcând sex în interiorul unei mașini la o secție din Brooklyn, după ce strigătele ”fierbinți și grele” ale femeii din parcarea poliției au făcut ca un locuitor speriat să sune la 911, după cum a aflat The Post.

Întâmplarea nemaivăzută s-a petrecut în fața secției 79 din Bedford-Stuyvesant, în parcarea unde polițiștii își parchează mașinile personale, în jurul orei 1:30 marți dimineața, potrivit raportului apelului la 911.

Cel care a sunat îngrijorat a spus poliției că ”aude o femeie țipând în parcarea în care polițiștii își parchează mașinile”, dar ”nu poate vedea din ce culoare vine vehiculul”, se arată în raport.

Alți doi ofițeri au ieșit apoi din secție pentru a investiga și i-au găsit pe polițiști, un bărbat și o femeie, care, potrivit surselor, erau parțial dezbrăcați și își trăgeau hainele pe ei, într-o mașină în parcarea de pe Greene Avenue, lângă Tompkins Avenue.

”Se încingeau”, a declarat o sursă care are cunoștință despre incident.

Se spune că polițiștii, care sunt, de asemenea, parteneri de serviciu, ar fi avut o aventură continuă, una care era de notorietate în secție, după ce soția bărbatului a aflat de aventura extraconjugală și ”a creat haos”, la secție, vara trecută, potrivit surselor din interior.

”Ea a apărut la secție pentru a o confrunta pe iubită”, a declarat sursa care are cunoștință de caz. ”La scurt timp după aceea, în spatele secției, în prezența șefilor și a polițiștilor, cei doi polițiști au avut o altercație uriașă din cauza soției. Nu s-a făcut nimic. Apoi, cineva a avut ideea genială de a-i pune în parteneriat, mergând în același sector”, a mai precizat aceeași sursă.

Cei doi polițiști au devenit parteneri la lucru abia în ultimele luni, au declarat sursele.

Un purtător de cuvânt al poliției din New York a precizat că apelul la 911 nu includea o acuzație de sex, adăugând că ”nu există nimic în anchetă care să determine poliția să fi găsit pe cineva făcând sex”.

”Nu s-a întâmplat așa ceva. Nu există nimic care să indice că s-a întâmplat așa ceva”, a declarat șeful Kevin Maloney.

Și totuși cineva a pus paie pe foc

Sursele au precizat, totuși, că ofițerii care au răspuns la apelul scandalos, respectiv un începător și un polițist cu aproape două decenii de muncă, nu au depus un raport și nu și-au activat camerele de supraveghere corporală, ceea ce este politica departamentului pentru acest tip de apel.

Doar că surpriză, în câteva ore, vestea despre presupusa partidă de amor din parcarea secției s-a răspândit în cercurile de polițiști pe rețelele de socializare, relatează media americană.

”Cineva a divulgat informația și s-a răspândit ca un foc de paie”, a declarat o altă sursă, adăugând că, până miercuri seară, Biroul de Afaceri Interne s-a prezentat la secție pentru a pune întrebări.

Cei doi polițiști au fost intervievați, dar au negat că ar fi făcut sex, a precizat o sursă din cadrul poliției. Ofițerii care au răspuns au fost, de asemenea, interogați și au negat că au întrerupt o partidă de amor, a mai spus sursa.

Femeia ofițer care ar fi fost implicată s-a alăturat forțelor de poliție în 2021, iar bărbatul în 2018, arată dosarele poliției. Niciunul dintre ei nu fusese plasat în serviciu modificat până joi, a declarat, cu referire la cazul dat, ofițerul șef Maloney.

Se pare că nu este primul caz de acest gen. La începutul acestei luni, doi recruți ai NYPD au fost suspendați după ce au fost prinși făcând sex într-o baie, au mai declarat presei surse din poliție.