Actual International

Un băiețel de numai doi ani și-a împușcat mortal tatăl, în Florida. Drama familiei îndoliate

Un băiețel de numai doi ani și-a împușcat mortal tatăl, în Florida. Drama familiei îndoliate

Și parcă nu erau de ajuns tragediile petrecute în Statele Unite, unde s-au ținut în lanț în ultima perioadă, o nouă dramă a înfiorat lumea întreagă.

Un băiețel de numai doi ani și-a împușcat mortal tatăl, în Florida. Drama familiei îndoliate

Familia micuțului care și-a împușcat mortal tatăl, trăiește, astăzi, o adevărată dramă. Știrile au vuit și de această dată, împrăștiindu-se cu repeziciune în toate colțurile lumii.

Un băieţel de 2 ani şi-a ucis accidental tatăl în Florida trăgând cu o armă încărcată lăsată nesupravegheată de părinţii săi, iar mama a fost pusă sub acuzare, au informat luni autorităţile locale, transmite AFP.

La 26 mai a.c., poliția a fost alertată printr-un apel telefonic la 911. Oamenii legi s-au deplasat imediat la domiciliu unde se anunțase tragedia, în Florida, lângă Orlando.

Cei care au ajuns la fața locului povestesc că au văzut o scenă care i-a impresionat foarte tare. Mama baiețelului, Marie Ayala, îi făcea masaj cardiac soţului ei, Reggie Mabry, căzut la podea, lovit de un glonţ.

Primul gând al oamenilor legii a fost că respectivul bărbat s-a împușcat singur. Numai că adevărul era cu totul altul. Cel mai mare dintre cei trei copii ai cuplului le-a spus anchetatorilor că autorul loviturii fatale a fost fratele său de 2 ani, a relatat, pentru mass-media, şeriful comitatului Orange, John Mina, într-o conferinţă de presă.

Pistolul se afla într-un rucsac pe care Reggie Mabry îl lăsase nesupravegheat pe jos, iar copilul, după ce l-a găsit, şi-a împuşcat tatăl în spate, când acesta se juca pe computer, indică și documentele prezentate instanţei.

La momentul derulării nefericitului incident, în aceeași cameră se aflau toți cei cinci membri ai familiei, printre care o fetiţă de 5 luni. Ambii părinți sunt cunoscuți în regiunea unde trăiesc ca fiind niște oameni ce își neglijeau, frecvent, copiii. Ca dovadă în acest sens vine și afirmația șerifului local.

”Ambii părinţi erau eliberaţi condiţionat după mai multe infracţiuni de neglijare a copilului şi consum de droguri.”

Și totodată, cu profudă durere și îngrijorare, același om al legii din regiunea respectivă a mai menționat că „proprietarii de arme care nu le depozitează în siguranţă sunt doar la o fracţiune de secundă distanţă de aceste tragedii.”

Problema armelor în Stale Unite rămâne și de această dată o situație care nu își găsește rezolvarea în niciun fel.

Foto: pixabay