Diverse

Veste tristă. Mitică Popescu a ajuns pe mâna medicilor. Ce se întâmplă cu celebrul actor

Veste tristă. Mitică Popescu a ajuns pe mâna medicilor. Ce se întâmplă cu celebrul actor

Duminică, Mitică Popescu a fost internat la Spitalul de Urgență Floreasca, la secția cardiologie. Informația a fost confirmată de purtătorul de cuvânt al spitalului, dr. Bogdan Oprița.

Actorul nu a vrut să știe nimeni prin ce trece

Potrivit informațiilor oferit de medicul Oprița, actorul, un bărbat extrem de discret, nu a vrut să se afle despre starea lui de sănătate. „Este internat de ieri, dar și-a exprimat dorința de a nu se da informații suplimentare despre starea sa de sănătate. Cert este că este în stare stabilă, cooperant și conștient”, a declarat Bogdan Opriţa.

Pe 2 decembrie a împlinit 86 de ani

Deși până acum nu se știe ce a contribuit la internarea lui în spital, cu ceva timp în urmă, actorul s-a plâns că în casă este extrem de frig. El a povestit atunci că se îmbracă foarte gros, pentru a face economie la facturi, el având sobă de teracotă pe gaze. „Deocamdată, nu știu cât o să plătesc, aștept factura.

Ca să mă mai încălzesc, mai pun pe mine o vestuță, un pulover, o geacă. Noroc că eu sunt și un pic călit, căci am muncit în viață și în frig”, a declarat Mitică Popescu. Mitică Popescu a ajuns la spital la doar două săptămâni după ce a împlinit, pe 2 decembrie, venerabila vârstă de 86 de ani.

Singur de 24 de ani

De când inegalabila actriță Leopoldina Bălănuță s-a stins, acum 24 de ani, Mitică Popescu a rămas singur. Nu s-a plâns niciodată, a muncit enorm și are o singură mare dorință: să trăiască. Pentru că iubește enorm viața. Și, să aibă mai mulți prieteni.

„În primul rând îmi doresc să fiu sănătos. Îmi mai doresc ca oamenii, din simple cunoştinţe să redevină prieteni, ca înainte de pandemie, nenorocirea asta care s-a abătut asupra noastră. Îmi pare rău că aceste momente dificile nu ne-au apropiat. Sper însă să devenim mai înţelepţi şi îmi doresc să se facă filme bune şi pentru noi.

Mai sper să mă ajute Dumnezeu să trăiesc cât vrea el. Pentru că, aşa cum se întâmplă şi în cazul talentului, totul e de la Dumnezeu”, au fost gândurile lui Mitică Popescu la împlinirea vârstei de 85 de ani. Mitică Popescu este gazda emisiunii „D’ale lu’Mitică”, în fiecare duminică, de la ora 17.00, la TVR 2.