Actual

Victor Ponta, gaură în buget din cauza unei companii aeriene. A amenințat cu un proces

Victor Ponta, gaură în buget din cauza unei companii aeriene. A amenințat cu un proces

Fostul premier al României, Victor Ponta s-a numărat printre românii victime directe ale companiilor aeriene. Acesta a povestit pe pagina sa de Facebook, deranjat de numărul tot mai mare de zboruri anulate. Urma să zboare cu compania low-cost Wizz Air, dar a aflat doar atunci când a ajuns la aeroport că zborul său a fost anulat. Ponta s-a arătat deranjat şi de faptul că preşedintele şi premierul au alte preocupări şi nu se interesează şi de această situaţie. Unii român merg la muncă, alţii în vacanţă, şi nimeni nu trebuie afectat.

La un pas să nu mai plece în vacanţă. E hotărât să dea compania aeriană în judecată

Potrivit acestuia, ar trebui sancționate „nesimțirea, bătaia de joc la adresa oamenilor și incompetența”.

„Cred că şi în România trebuie să vină momentul în care să fie sancţionate nesimţirea, bătaia de joc la adresa oamenilor şi incompetenţa! Cu bani cât mai mulţi – ca să simtă, că altfel nu le pasă! Deşi mii de români o păţesc aproape în fiecare zi – nimeni nu îi ascultă şi nu îi bagă în seamă!

La ce ma refer: în această dimineaţă, la ora 4, am trezit fetele să plecăm în vacanţa pe care am plătit-o şi la care visează de 6 luni”.

Ştiam că au mereu probleme – aşa că am verificat aseară târziu şi cursa Wizz de Londra apărea ca plecând la ora 6.30 conform programului, povesteşte Victor Ponta, care a fost nevoit, în final, să cumpere alte bilete, de la o altă companie, cu 500 de euro bucata.

„Când am ajuns la aeroport am constatat, alături de alţi 200 de romani, că a fost anulată cursa – pur şi simplu. Unii oameni merg la lucru – alţii în vacanţă – pe Wizz îi doare în cot! Să ne descurcăm. Noi avem la ora 6 după-amiază plecarea de la Londra într-o excursie de 7 zile – şi nimeni nu ne aşteapta sau să ne dă banii înapoi pentru că Wizz a anulat cursa. Deci nu se pune problema că mergem mâine sau în altă zi. În disperare de cauză am reuşit să găsim 4 bilete la British airways (cu 500 de euro un bilet) şi sper să ajungem la timp”.

Victor Ponta: Săptămâna viitoare îi voi da în judecată

„Bineînteles că săptămâna viitoare îi voi da în judecată – voi cheltui tot eu bani cu avocaţi şi procese – şi voi aştepta ca judecătorii români să îmi dea dreptate şi să recuperez banii (că nervii şi supărarea nu)!”

În final, Victor Ponta se întreabă de ce nimeni nu face nimic.

„Scriu acest mesaj pentru că sunt revoltat – şi pentru că mii de români păţesc la fel şi nu au ce să facă! Evident că nimeni din Statul Român nu se gândeşte să facă ceva în faţa unui fenomen! Patronii Wizz Air încasează milioane de euro de la cetăţenii români – dar nimeni nu îi apără pe români de aceste necazuri care au devenit o regulă.

Am înţeles că Dl Iohannis e ocupat să ia un post la NATO şi Dl Ciucă să ajute Ucraina – dar totuşi???”