Actual Diverse

Victorie în cazul furtului a peste un milion de euro: Femeia căutată de trei luni s-a predat! Dar unde sunt banii?!

Victorie în cazul furtului a peste un milion de euro: Femeia căutată de trei luni s-a predat! Dar unde sunt banii?!
Infoactual/arhiva

Amintim că, în urmă cu trei luni, o femeie din Germania a furat de la angajatorul ei peste un milion de euro, după care a dispărut fără urmă. Caut-o de unde nu-i. Dar dintr-o dată, din senin, iată că a apărut. Cum a fost găsită, în cele ce urmează.

Femeia era căutată de trei luni, s-a pus și recompensă pe capul ei

Povestea pe scurt. O femeie din Stuttgart a furat de la angajatorul ei peste un milion de euro, după care a dispărut fără urmă. După două luni de căutări, timp în care anchetatorii nu au aflat nimic despre ea, s-a pus recompensă pentru prinderea ei, însă o lună mai târziu poliția tot nu avea nicio pistă.

Dar a urmat o surpriză, pentru polițiști, desigur. Mirnesa S., de 42 de ani, a sunat singură în urmă cu câteva zile la poliție și a spus că se predă.

„Ea a vrut să se predea, a contactat poliția printr-un avocat și precizat când va ajunge pe aeroportul din Stuttgart”, a declarat o purtătoare de cuvânt a poliției pentru postul de televiziune RTL, citat de merkur.de.

Pe toată perioada dispariției se pare că Mirnesa s-a aflat în Muntenegru, povestesc astăzi polițiștii. Despre ea, oamenii legii din Germania au mai spus că era foarte calmă la momentul arestării.

Interesant este și faptul că înainte de a contacta poliția, Mirnesa S. părea să fie relaxată la maximum pentru că a postat și pe TikTok un clip în care se afla la volanul unei mașini.

Poliția din Stuttgart a transmis și un comunicat cu precizările de rigoare.

„Luni seara (23 ianuarie 2023), polițiștii au arestat-o pe femeia de 42 de ani, căutată în baza unui mandat internațional de arestare, care este suspectată că ar fi sustras peste un milion de euro de la firma de transport valori la care era angajată”.

„Investigațiile privind locul unde se află banii sunt în desfășurare”, se mai precizează în comunicatul poliției.

Amintim povestea furtului, despre care toată presa a scris, inclusiv Infoactual. Femeia lucra la o firmă de transport valori de mai mulți ani și zilnic manipula sume mari de bani. La data de 14 octombrie 2022, ea ar fi furat peste 1 milion de euro și de atunci a dispărut fără urmă, anchetatorii suspectând că a fugit imediat în străinătate.

Cazul a fost făcut public două luni mai târziu, când poliția a anunțat semnalmentele ei și că s-a stabilit o recompensă mare, respectiv de 37.500 de euro, pentru orice informație care va ajuta la capturarea ei.