Info Actual

Info Actual > Politică > Andrei Caramitru îl ceartă pe Dan Barna. „Îl ataci pe Iohannis acum fix lângă Ciolacu, Ponta și Kelemen”
Politică

Andrei Caramitru îl ceartă pe Dan Barna. „Îl ataci pe Iohannis acum fix lângă Ciolacu, Ponta și Kelemen”

Andrei Caramitru îl ceartă pe Dan Barna. „Îl ataci pe Iohannis acum fix lângă Ciolacu, Ponta și Kelemen”. Andrei Caramitru, fost membru USR, a lansat un nou atac la adresa lui Dan Barna. După ce acesta l-a comparat pe Klaus Iohannis cu Corneliu Vadim Tudor, pentru declaraţiile despre autonomia Ţinutului Secuiesc, Caramitru a postat următorul mesaj pe pagina sa de Facebook.

„Mă bucur că mi-am înaintat demisia de la USR”

„Incredibilă iesirea lui Barna de azi. Il compara pe Iohannis cu Vadim Tudor. Bezna mintii. Sincer – ma bucur ca am scris niste propuneri clare de reforma in USR dupa dezastrul de la prezidentiale, ca nu am mai trecut pe acolo de atunci și ca nu am mai avut vreo discutie cu Dan (pentru ca in loc de schimbare de directie spre esenta USR au ajuns doar in lupte fratricide si pozitii publice gresite).

Ma bucur ca mi-am inaintat demisia de acolo deja acum ceva timp (cu clauza ca ma reintorc doar daca lucrurile revin pe un fagas pozitiv).Pacat de USR/PLUS ca sunt asa de multi oameni ok acolo. Nu îi inteleg cum tolereaza ineptiile unora. Pacat. Mare pacat. Poate – poate – reusesc totusi sa se trezeasca.

E important pentru modernizarea tarii asta. Dati-le naibii de liste de candidati si de lupte de culise. Reveniti la ce erati! USR era speranta tarii asteia acum un an. Se poate. Un pic de curaj ce naiba! Eu oricum ii votez, dar e nevoie de mult mult mai mult”, e de părere Andrei Caramitru.

Andrei Caramitru: „Avem risc imens cu dictatorul Viktor Orban”

După doar câteva ore de la primul mesaj, Andrei Caramitru a postat un al doilea. Acesta îl acuză pe Dan Barna de lipsă de „inteligență politică”.

„Când îți spune Europa Liberă (vocea cvasi-oficială a SUA) ca Iohannis a avut dreptate și avem un risc imens cu dictatorul Viktor Orban la granița. Când Cristi Diaconescu, Iulian Fota și toți oamenii care înțeleg geopolitică la nivel înalt confirma asta.

Și tu sa fii atât de putin citit, cu atât de puțina inteligență politică, sa nu înțelegi și sa îl ataci pe Iohannis acum fix lângă Ciolacu, Ponta și Kelemen. Va spun sincer – eu încă sunt șocat. Nu îmi vine sa cred”, a fost mesajul lui Caramitru.