Info Actual

Info Actual > Showbiz > Antonia, cea mai iubită dintre pământence. Declarația de dragoste care a devenit virală
Showbiz

Antonia, cea mai iubită dintre pământence. Declarația de dragoste care a devenit virală

Antonia, cea mai iubită dintre pământence. Declarația de dragoste care a devenit virală

Antonia, cea mai iubită dintre pământence. Declarația de dragoste care a devenit virală. Ziua sa de naștere, 12 aprilie, era rezervată, de obicei, unei petreceri de pomină. Anul acesta, însă, Antonia a fost sărbătorită doar de familia sa, acasă. Cei 31 de ani, au prins-o pe iubita cântăreață în izolare la domiciliu, alături de soțul său, Alex Velea, și de cei doi băieți ai lor, Akim și Dominic.

Bucuria Antoniei nu a fost completă, pentru că nu a avut-o alături și pe fetița sa.

„Maya este în Italia. Vorbesc cu ea zilnic, sigur. Este destul de informată, pentru că în Italia problema este mult mai avansată. Micuţa  este în izolare demult, de dinaintea noastră şi este bine. (…) Îmi lipseşte să stau cu toată familia, îmi lipseşte Maya foarte mult, mi-aş dori să fim cu toţii acum.”, declarase Antonia pentru Click, în urmă cu doar câteva zile.

Cel care i-a făcut una dintre cele mai frumoase declarații de dragoste a fost chiar Alex Velea. Acesta și-a exprimat dragostea public, pe pagina sa de Facebook.

„Te iubesc până la moarte și-napoi! Îți mulțumesc că exiști și îmi dai sens. Nu mă așteptam să mă iubească cineva așa. Te-ai găsit tocmai Tu… Sunt norocos. LA MULȚI ANI fericiți, iubirea mea!!! Antonia”, a fost mesajul emoționant al lui Alex Velea.