Lifestyle

Badea a explodat! Atac dur la adresa Michellei Obama:”Atâta plexiglas în dumneaei accelerează…”

Badea a explodat! Atac dur la adresa Michellei Obama:”Atâta plexiglas în dumneaei accelerează…”

Badea a explodat!  Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Mircea badea a iscat adevărate controverse atunci când a atacat-o pe Michelle Obama. Postarea făcută de vedeta TV a apărut imediat după ce soția lui Obama l-a criticat pe Donald Trump.

„Insuportabila creatura. Ipocrizie la apogeu. Atata plexiglas in dumneaei accelereaza incalzirea globala. Cica uraste politica :)))) Plus nu suport cartea rasismului jucata de muuulti milionari care au stat 8 ani la Casa Alba”, a scris Mircea Badea pe pagina de Facebook.

Menționăm că Michelle Obama este adepta unui stil de viață sănătos, a dietelor echilobrate și al sportului, însă nu a dezvăluit, deși presa de peste ocean afirmă faptul că a apelat la medicii chirurgi pentru mici retușuri faciale.

„Femeile ar trebui să aibă libertatea de a face tot ceea ce trebuie să facă pentru a se simți bine cu ele însele. Nu mă obsedează de ceea ce mănânc, dar mă asigur că mănânc legume și fructe. Și după cum știe toată lumea, fac exerciții fizice”, a spus Prima Doamnă, într-un interviu pentru revista People.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *