Info Actual

Info Actual > Showbiz > Călin Geambașu, victorie la Înalta Curte! A câștigat procesul
Showbiz

Călin Geambașu, victorie la Înalta Curte! A câștigat procesul

Călin Geambașu, victorie la Înalta Curte!

Călin Geambașu, victorie la Înalta Curte! După doi ani de procese, Călin Geambașu a avut câștig de cauză în procesul cu mama copilului său. Instanța îi respinge lui Angelica Cadar toate apelurile formulate împotriva artistului. În acest sens, artistul a explicat totul într-o postare pe contul de socializare.

Angelica Cadar i-a oferit un răspuns profund propriului copil

„Așa da sprijin matern pe perioadă de stare de urgență mondială? După ce alaltăieri copilul meu a fost blocat pe WhatsApp și telefon de către mama lui, astăzi, „mămica iubitoare” Angelica Cadar i-a oferit un răspuns profund propriului copil, dăruindu-i astfel bucurie și pace sufletească. Cu doar câteva zile înainte râdeam cu toții pe Video Call. Sute de astfel de mesaje și atitudini oscilante către copil au uluit trei completuri de judecători pe perioada procesului intentat și pierdut de către „mămica bună și iubitoare.

După 2 ani de procese și alte reclamații false ce aveau rolul de a mă șicana, a sosit acum redactată HOTĂRÂREA DEFINITIVĂ prin care Tribunalul Ilfov îi respinge lui Angi toate apelurile formulate împotriva mea, ca fiind nefondate.

Angelica Cadar m-a dat în judecată degeaba. Mi-a făcut plângeri dovedite a fi calomnioase. A indus în eroare autorități. M-a atacat și la TV de ciudă, fiind apoi nevoit să răspund. La cererea mamei, DaviN și ambii părinți am fost audiați de cinci Instituții (printre care o expertizare psihologică judiciară care a totalizat 20 de ore). Totul imaculat în dreptul nostru”, a scris Călin Geambașu pe contul personal de socializare.