Actual

Câștigă 500 de lei mâncând înghețată! Un mare lanț de magazine a lansat oferta

Câștigă 500 de lei mâncând înghețată! Un mare lanț de magazine a lansat oferta

Sunt două lucruri cărora este foarte dificil să le spui „nu”: înghețata și banii. O ofertă estivală a lanțului de magazine Lidl își propune să le combine pe cele două. Astfel, dacă îți umpli coșul cu anumite produse, ai posibilitatea de a câștiga un voucher în valoare de 500 de lei.

Un alt element foarte important, în afară de colecția din care trebuie să achiziționezi produse pentru a te califica, este înscrierea pe platforma magazinului. Poți face acest lucru accesând site-ul oficial Lidl după ce ai făcut cumpărăturile. Trebuie să introduci numărul bonului fiscal pentru a intra în extragere.

Ofertele de sezon estival

Multe afaceri mai mari sau mai mici profită de perioada estivală pentru a-și fideliza clienții cu oferte. Lidl este unul dintre ele, lucru care se poate vedea și din selecția de premii. În afară de cei 500 de lei, care vor reveni către 50 de cumpărători și care pot fi folosiți pentru carburant – implicit, pentru un plin în drum spre mare sau munte – se mai pun la bătaie și 10 pachete cu produse pentru plajă. Premiul unicat este o mașină, un Mini Cabrio, al cărui preț pe piață este de peste 30.000 de euro.

„Ai premii super cool cu fiecare #Gelatelli sau #BonGelati! În perioada 08.05 – 27.08.2023 poți câștiga premii care desăvârșesc relaxarea cu înghețată! Cumpără de minimum 70 lei și cel puțin o înghețată Gelatelli sau Bon Gelati, înscrie codul unic de pe bonul fiscal prin SMS la 1718 sau pe website-ul nostru și poți câștiga”, se mai arată în anunțul pe care lanțul de hipermarketuri l-a publicat pe pagina sa oficială și care a fost preluat de mai multe publicații, inclusiv de România TV.

Fii cu ochii pe oferte în acest sezon

Dat fiind că vara este sezonul în care deplasările sunt cel mai frecvente, iar festivalurile de muzică și nu numai se desfășoară în toate orașele mari și mici ale României, sponsorii și marile afaceri pun la bătaie mai multe concursuri promoționale. Recomandarea noastră este, în primul rând, să stai cu ochii pe rețelele de socizalizare, unde s-au popularizat semnificativ tragerile la sorți (giveaways), în special pentru grupuri. Dacă în cea mai mare parte a timpului, acestea se adresează persoanelor care caută niște produse specifice, sezonul estival pune cel mai des la bătaie bilete la festivaluri și vacanțe în destinații pe care poate altfel ar fi greu să le vizitați.

În plus, alte magazine unde alegi să-ți faci cumpărăturile vor atașa cel mai probabil broșuri promoționale la coșul tău de cumpărături – nu le arunca și vezi în ce schemă de promoții te încadrezi.