Lifestyle

Cele mai luxoase hoteluri din întreaga lume. Peisaje de vis și locuri unice

Cele mai luxoase hoteluri din întreaga lume. Peisaje de vis și locuri unice
sursa foto conde nast traveler

Cele mai luxoase hoteluri din întreaga lume. Explorați „Cea mai luxoasă colecție de hoteluri din întreaga lume” pentru a gusta ce înseamnă peisaje de vis și un ambient pur și impresionant. Aceste hoteluri speciale redefinesc stilul de viață luxos în orașe uimitoare și locuri frumoase pe plajă.

În aceste locuri vă puteți bucura de mâncăruri delicioase, spa-uri relaxante și servicii excelente. Fiecare hotel este ca o frumoasă operă de artă, cu stiluri și modele unice. Fie că vă plac vibrațiile unui oraș mare sau natura liniștită, această colecție le are pe toate.

Cele mai luxoase hoteluri din întreaga lume

Pregătește-te pentru o călătorie în locuri super elegante și confortabile, unde totul este foarte special și făcut pentru fericirea turiștilor. Experimentează cele mai luxoase hoteluri care îți fac călătoria de neuitat și total uimitoare.

The Plaza Hotel New York, SUA

The Plaza Hotel New York, SUA

Cele mai luxoase hoteluri din întreaga lume. The Plaza Hotel din New York este un loc elegant și faimos de cazare în Statele Unite. Acesta este situat în New York City. Acest hotel este cunoscut pentru faptul că este cu adevărat luxos și special. Are camere frumoase, restaurante uimitoare și chiar și magazine de unde poți cumpăra piese de designer.  Mulți oameni importanți și faimoși au stat acolo. Hotelul este ca o clădire mare și elegantă care este foarte cunoscută datorită filmelor, emisiunilor TV și istoriei sale. Să stai la The Plaza este ca și cum ai avea o aventură foarte elegantă și confortabilă în inima unui oraș mare.

Hotel Atlantis Paradise Island, Bahamas

Hotel Atlantis Paradise Island, Bahamas, sursă foto: Rizalnews

Atlantis Paradise Island este un loc cu adevărat uimitor în Bahamas. Imaginați-vă o stațiune imensă unde puteți avea o vacanță super distractivă. Este ca o lume specială, cu plaje frumoase, piscine mari și chiar un parc acvatic uriaș. Poți vedea pești colorați și animale marine în bazine, adică un fel de acvariu super cool. Oamenii se pot caza în camere luxoase și există o mulțime de locuri unde se poate mânca și preparate delicioase. Este ca un paradis pentru familii, prieteni și oricine vrea să se distreze fantastic lângă ocean.

Hotel Six Senses Rome, Italia

Hotel Six Senses Rome, Italia, sursă foto: Rizalnews

Cele mai luxoase hoteluri din întreaga lume. Au transformat o clădire veche și elegantă în ceva uimitor, cu multe decorațiuni de lux. Este situat între Fontana di Trevi și Panteon și este foarte aproape de străzile comerciale aglomerate Condotti și Frattina, unde oamenii adoră să facă cumpărături și să epuizeze cardurile de credit.

Cea mai bună parte este că are un loc de joacă pe acoperiș, de unde se poate vedea întregul oraș, un mic bar de antreuri și o grădină secretă pentru yoga. Hotelul are 96 de dormitoare proiectate de celebra Patricia Urquiola, care se pricepe foarte bine să facă lucrurile să arate simplu și elegant. De asemenea, ea a adăugat câteva accente moderne, păstrând în același timp istoria bogată a clădirii.

Amangiri Hotel, Utah, SUA

Amangiri Hotel, Utah, SUA, sursă foto: sursa foto Rizalnews

Amangiri este un loc special din Utah, un stat din SUA. Este o stațiune luxoasă unde oamenii merg să se relaxeze și să se bucure de împrejurimile frumoase ale deșertului. Stațiunea este cunoscută pentru designul său unic, care se integrează în peisajul natural. Oamenii care vizitează Amangiri pot admira priveliștile uimitoare, pot înota în piscine și pot experimenta o escapadă liniștită în deșert. Este un loc în care puteți evada din agitația vieții de zi cu zi și vă puteți relaxa într-un cadru calm și frumos.

Arhitectura Amangiri este concepută pentru a se îmbina perfect cu mediul natural. Clădirile au un profil redus și folosesc materiale naturale precum piatra și lemnul. Această filozofie de design nu numai că asigură faptul că hotelul se potrivește cu împrejurimile sale, dar le oferă oaspeților un sentiment de conectare cu natura, conform Rizalnews.