Info Actual

Info Actual > Showbiz > Conchita Wurst a renunțat la imaginea „femeia cu barbă”. Cum arată acum?
Showbiz

Conchita Wurst a renunțat la imaginea „femeia cu barbă”. Cum arată acum?

Conchita Wurst a renunțat la imaginea „femeia cu barbă”. Cum arată acum?

Conchita Wurst a renunțat la imaginea „femeia cu barbă”. Cum arată acum? Interpretul Thomas Neuwirth a anunțat că personajul pe care l-a jucat pe scenă, Conchita Wurst, a “murit”.

În 2014, câștiga Eurovision iar imaginea sa devenise una dintre cele mai afișate și mai recognoscibile din lume. Era iamaginea clasică a femeii cu barbă, care pe vremuri stârnea curiozitatea oamenilor. La circ.

Diferența era că Conchita Wurst era bărbat.  Pe atunci, artistul travestit purta rochii lungi, elegante, ba chiar mulate pe trup. Avea părul foarte lung, un machiaj intens, purta chiar şi gene false.

FOTO / Conchita Wurst, schimbare radicală de look! Cum arată acum ...

Conchita de atunci, însă, nu mai e Conchita de acum! Thomas Neuwirth, pe numele său real, adoptă acum o imagine mult mai masculină și chiar a șters majoritatea pozelor din trecut. Conchita de acum are un look bărbătesc. E tuns precum bărbaţii, are barba conturată. Nu mai există  machiaj, rochii extravagante sau unghii false. Acesta se îmbracă acum normal, poartă cămăşi bărbăteşti. Singurul lucru la care nu a renunțat, e cercelul din nas.  Apariţia sa surprinde la fel de mult, ca atunci când era femeie cu barbă!

„Sunt seropozitiv de mulţi ani”

Artistul travestit a făcut această dezvăluire în 2018. Anunțul a fost făcut prin intermediul unui mesaj publicat pe contul său de Instagram. Conchita a precizat că a fost obligat să facă acest anunţ public în urma ameninţărilor formulate la adresa sa de un fost iubit.

„Sunt seropozitiv de mulţi ani. Acest detaliu este de fapt irelavant pentru public. Dar un fost iubit m-a ameninţat că va face publică această informaţie de natură privată, iar eu nu voi oferi niciodată cuiva dreptul de a mă speria şi de a-mi influenţa viaţa din cauza acestui lucru”, a transmis cântăreţul austriac.

Conchita Wurst a mai adăugat atunci că a primit tratament medical imediat după diagnosticare. Că sarcina virală din organismul său se află de mulţi ani sub nivelul de detectare şi că, din acest motiv, nu poate să transmită virusul altor persoane.