Actual Diverse

Copiii n-au mai suportat abuzurile și umilințele și și-au reclamat tatăl la Poliție. Acesta, fost șef la CFR SA, a fost reținut

Copiii n-au mai suportat abuzurile și umilințele și și-au reclamat tatăl la Poliție. Acesta, fost șef la CFR SA, a fost reținut
EVZ

O poveste ascunsă de ochi lumii a ieșit la lumină după ce trei copii au decis să pună capăt calvarului la care îi supunea propriul tată.

Este vorba despre fostul director al Telecomunicații CFR SA, acuzat de violență în familie, poveste pe care o vom reda în cele ce urmează. Ne așteptam să fie reținut pentru fapte de corupție, pentru că e cercetat de DNA, dar iată că surpriza este alta, mai tristă, șocantă și impresionantă.

Copiii n-au mai suportat abuzurile și umilințele și și-au reclamat tatăl la Poliție. Acesta, fost director general la CFR SA, a fost reținut

Nicolae-Ciprian Vrânceanu este fost director general al Telecomunicaţii CFR SA și a fost reținut sâmbătă, 12 noiembrie 2022, de polițiștii din Brașov într-un dosar în care este acuzat de violență în familie, rele tratamente aplicate minorului și amenințare.

Acest caz este impresionant prin faptul că propriii lui copii sunt cei care s-au dus la poliție și au povestit lucrurile înfiorătoare pe care tatăl lor le făcea, și nu de ieri și azi, ci de mai mult timp.

Acum, Nicolae Ciprian Vrânceanu a fost reținut pentru audieri, ancheta fiind coordonată de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov. Pe numele său a fost emisă ordonanța de reținere pentru 24 de ore, urmând ca procurorul să decidă dacă azi va cere instanței mandat de arestare preventivă.

Despre Nicolae Ciprian Vrânceanu se știe că are trei băieți, doi dintre ei minori, care, ajunși la capătul răbdărilor, în aceste zile au depus plângere la oamenii legii locali, acuzându-și tatăl de fapte greu de imaginat. Mama lor a murit în urmă cu doi ani, iar aceștia au rămas cu tatăl lor, care îi amenința și îi bătea după pofta ”inimii”. Conform unor surse, băieții erau agresați des și foarte violent, că erau puși să stea în genunchi, să-și ceară iertare și să-i pupe mâna tatălui. În prezent, tinerii copii se află în custodia Direcției pentru Protecția Copilului Brașov, iar tatăl este cercetat pentru abuzurile comise.

Pentru a înțelege mai bine faptele de care este ”monstrul tată” acuzat, vom face o descriere a fostului manager al CFR SA.

O figură cunoscută în regiunea Covasna-Brașov. Fost șef la CFR, Nicolae Ciprian Vrânceanu a devenit cunoscut și la nivel național odată cu demararea unei  anchete a DNA.

Nicolae-Ciprian Vrânceanu, fost director și ”tată”. FOTO replicaonline.ro

Fostul director general al Telecomunicații CFR SA a fost recent trimis în judecată de procurorii anticorupție într-un dosar în care este acuzat de abuz în serviciu, după ce ar fi încheiat zeci de contracte care nu erau necesare, creându-se un prejudiciu de peste 3 milioane de lei. Despre aceasta a scris și Infoactual, cu puțin timp în urmă.

Dosarul a fost înregistrat de DNA în data de 25 octombrie 2022 pe rolul Tribunalului București și nu a primit încă un termen de judecată.

Potrivit presei locale, Ciprian Vrânceanu provine din mediul de afaceri privat, îndeplinind până la numirea în fruntea Telecomunicații CFR funcții de conducere în cadrul operatorului național de telecomunicații, Romtelecom.Ciprian Vrânceanu, fost director al Romtelecom Covasna, a fost implicat la un moment dat și în politică (prim-vicepreşedinte al PD-L Covasna), dar și în afaceri în domeniul turismului.

Ne așteptam să fie reținut pentru fapte de corupție, dar iată că surpriza este alta și omul stă în arest, unde va răspunde, mai întâi, pentru violențele la care și-a supus propriii copii, traumatizați pe viață de „educația” pe care le-o dădea tatăl.