Info Actual

Info Actual > Politică > Cum își menține moralul ridicat Prințul Charles în timpul izolării? „Unii se mai și amuză…”
Politică

Cum își menține moralul ridicat Prințul Charles în timpul izolării? „Unii se mai și amuză…”

Cum își menține moralul ridicat Prințul Charles în timpul izolării? „Unii se mai și amuză…” Prințul Charles al Marii Britanii a dezvăluit cum se menține vesel pe durata restricțiilor, conform The Sun. Succesorul Reginei Elisabeta a II-a a mărturisit că se uită la videoclipuri virale, iar situația a dus la „cea mai bună folosință a tehnologiei”.

262„Tehnologia permite oamenilor să poată munci în continuare. Dar și să țină legătura prin petreceri virtuale, jocuri, cântat. Printre acestea, sunt și unele dintre cele mai amuzante videoclipuri pe care le-am văzut de mult timp”, a mărturisit Prințul Charles.

Prințul de Wales folosește tehnologia și apelurile video pentru a ține legătura cu prietenii și rudele. Acesta se recuperează de coronavirus, în Balmoral, Marea Britanie. Charles a ținut să precizeze că se bucură de videoclipuri, în timp ce se odihnește alături de soția sa, Camilla.

 „Dincolo de zidurile spitalelor, caselor de îngrijire, operațiilor medicilor și farmaciilor, am observat și o intensificare remarcabilă a bunătății și îngrijorării pentru cei care au nevoie”, a mai spus Prințul Charles.