Info Actual

Info Actual > Politică > Declaraţie a ministrului sănătăţii, Nelu Tătaru. Se poate schimba tot!
Politică

Declaraţie a ministrului sănătăţii, Nelu Tătaru. Se poate schimba tot!

Declaraţie de ultimă oră de la ministrul sănătății, Nelu Tătaru, extrem de importantă,  făcută în urmă cu doar câteva momente. Acesta este de părere că acest weekend este decisiv pentru deciziile legate de ce vom face ăncepând cu 15 mai.

 

Ministrul sănătății, Nelu Tătaru: ”După sărbătorile pascale, acest weekend este unul foarte important. Uitați -vă şi dumneavoastră, este frumos afară, este ziua mare, este o tradiție a weekendului de 1, 2 și 3 mai, este o tradiție în care lumea ieşea, se întâlnea cu cunoscuții. Este un 1 Mai diferit față de alți ani, dar mă repet, la fel ca și de sărbătorile pascale, aceste sărbători, acest 1 Mai trebuie să fie altfel, pentru a avea în anii următori  un 1 Mai şi sărbători pascale normale, cu cei apropiați, cu cei dragi nouă și nu numai una, două sau trei persoane, poate cât de mulţi ne dorim fiecare dintre noi.

,,Ceea ce se va întâmpla în acest weekend este decisiv pentru stabilirea măsurilor de relaxare, dacă se vor relaxa restricțiile de la 15 mai, sau nu.,,