Info Actual

Info Actual > Showbiz > Din culisele Survivor România. Daniel Pavel despre realitatea din spatele camerelor de filmat
Showbiz

Din culisele Survivor România. Daniel Pavel despre realitatea din spatele camerelor de filmat

Din culisele Survivor România. Daniel Pavel despre realitatea din spatele camerelor de filmat

Încă de la lansare, Survivor Romania i-a cucerit pe telespectatori, fiind un un reality show de intensitate maxima.

La ultima ediție s-au înscris vedete aflate în plină ascensiune în România, dar și vedete deja consacrate.

Daniel Pavel, noul prezentator de la Survivor România

Daniel Pavel, noul prezentator al emisiunii, a lăsat Viena pentru Republica Dominicană în schimbul unui show care schimbă vieți.

El a vorbit despre ceea ce a văzut la această emisiune, apreciind munca depusă de întreaga echipă de filmare, dar și ambiția concurenților de a câștiga marele premiu.

„În ceea ce privește culisele show-ului, la Kanal D, pot să vă spun că avem o comunicare completă, 360 grade, cum eu unul, am văzut doar în grupurile media internaționale.

La filmări, din punctul de vedere al prezentatorului show-ului, totul funcționează ca un mecanism complex, în condiții de non-studio: outdoor. Oamenii de producție, tehnică de filmare, concurenții –  cu toții sunt conectați sută la sută, dar și supuși intemperiilor unei naturi magnifice, însă și foarte imprevizibile.

Memorabil găsesc, de fiecare dată – iarăși merg spre concurenți, nici nu ai cum altfel, ei au scena! – maniera în care ambele echipe au câte un strigăt de luptă specific, pentru momentele de îmbărbătare.

Pasiunea cu care se interpretează aceste cântece și strigăte de luptă de către oameni care în urmă cu nici două săptămâni se cunoșteau prea puțin sau deloc, este pentru mine un motiv în plus de a-i admira. Coeziunea și echilibrul dintre fete și băieți sunt formidabile. Privești și te simți transportat într-o lume de eroi demult apusă”, ne-a spus Daniel Pavel.

„Este o mișcare perfect corelată”

„Fiind o super-producție de televiziune cu impact foarte mare la publicul din toate categoriile, nivelul de implicare al tuturor celor din echipă este total. Volumul colosal de muncă zilnică este foarte judicios împărțit.

Sunt specialiștii Kanal D care s-au detașat în teren, pentru a putea fi alături de cei din producție și a lucra în timp real la toate detaliile de content ale fiecărui episod în parte. Apoi echipele de set de filmare, internaționale, dar și operatori români, care de asemenea își dau concursul.

Și mai există și echipa de script content și de prezentare, plus echipa Kanal D din țară care ne susține în toată această desfășurare de forțe. Este o mișcare perfect corelată cu post-producția și montajul casei de producție Acun Media.

Eu am avut puțin timp la dispoziție de a mă pregăti, înainte de plecarea din Viena. Din cauza restricțiilor de zbor nu am reușit să vin în țară, dar logistica impecabilă ale Kanal D și Acun Media, plus câteva apeluri pe Skype cu echipa de management a proiectului, m-au pus în temă cu acuratețe”, a mai spus Daniel Pavel, potrivit dcnews.ro