Actual

EXCLUSIV! Cozmin Coșa despre actualul Guvern al României! „Ciolacu nu are nicio emoție în fața lui Iohannis”

EXCLUSIV! Cozmin Coșa despre actualul Guvern al României! „Ciolacu nu are nicio emoție în fața lui Iohannis”
sursa foto hai romania

Astăzi, în cadrul podcastului moderat de Ionuț Cristache a fost invitat Cozmin Coșa care a povestit din punctul său de vedere care este situația actuală în Guvernul României.

„Eu cred că tot ce se administrează în România se administrează în absența celor mai mari nume din Guvern, în ceea ce privește Ucraina, de la acel banal tratat militar pe care l-a semnat din poziția de Ministru al Apărării actualul Prim-Ministru al nostru, Ciucă înaintea războiului din Ucraina fără să ne gândim noi că va conta vreodată un tratat militar bilateral pentru fel de fel de schimburi, acest inexistent Ciucă a pus o treaptă. Era în noiembrie în guvernarea lui Orban, acolo a pus niște baze. Aurescu a cocolosit criza Bâstroe. Iohannis este într-o perioadă a vieții lui în care este ținut departe a puterii. Lumea este fericită că el nu mai exercită puterea, lumea fiind SRI, Pahonțu, Hurezeanu. Iohannis a ajuns cumva încurcă lume, deși văd un activist în purtarea lui ca să poată să conteze într-o viitoare negociere pentru SIE, dar cu cred că este primit. Iohannis este cu adevărat în afara jocului” susține Cozmin Coșa.

Fantomele din România

Noi avem trei fantome care țin niște locuri strategice din statul român atât de frământat astăzi ocupate, aceste locuri, tocmai ca să se poată petrece altceva în spate. Ce se petrece încă nu putem vedea, starea legată de domeniile lor de competență care este starea de beligeranță a Occidentului cu Rusia, este total de tip incert. Este un an de la începutul războiului iar situația este cu mult mai proastă decât  perspectivele care existau acum un an despre război pentru Occident. Acum un an eu credeam că se va împotmoli la nivel economic Rusia, nu mizam pe o solidaritate atât de clară și evidentă din partea Chinei și cu atât mai puțin să fie atât de lipită India de Rusia în contextul pe care tocmai l-am văzut. Dacă nu exista accidentul din Brazilia vedeam și o Brazilie și o Americă de Sud mult mai lipită de zona Brix, care în orice caz nu a scăzut Rusia din punct de vedere economic și moral volitiv. Capitalul ei simbolic este intact, chiar dacă există o propagandă puternică” mai adaugă acesta.