Actual

Frații Tate șochează din nou! Ce au putut să declare despre procurorii DIICOT

Frații Tate șochează din nou! Ce au putut să declare despre procurorii DIICOT

Andrew și Tristan Tate au ieșit din arestul la domiciliu pentru a vorbi cu procurorii DIICOT. Cei doi frați, acuzați într-un dosar de proxenetism și învinuiți de faptul că ar fi folosit metoda „loverboy” pentru a atrage mai multe femei în industria adultă, au fost ținuți în arest preventiv de la finalul anului trecut până la începutul lunii aprilie.

După aceea, ei au fost ținuți în arest la domiciliu, unde se află și în momentul de față. Iar procurorii DIICOT au stabilit că Tristan și Andrew Tate vor mai sta încă cel puțin o lună închiși în propria casă. Această veste i-a înfuriat pe cei doi frați, iar fiecare dintre ei a făcut declarații controversate înainte de a vorbi în fața anchetatorilor.

Tristan Tate a șocat cu afirmațiile

Tristan Tate a fost primul care a intrat în biroul procurorilor. El a avut o declarație șocantă de făcut despre anchetatorii săi.

„Sper că pentru a-și prezenta scuze față de mine”, a spus Tristan Tate, atunci când a fost somat de DIICOT. Deși fratele mai mic al lui Andrew Tate nu este la fel de cunoscut, el este de fapt primul care a intrat în showbizul românesc. Fostul boxeur a avut o relație intens mediatizată cu Bianca Drăgușanu, imediat după ce aceasta a divorțat de Victor Slav. El a fost în cuplu cu multe alte femei din lumea mondenă românească, inclusiv Alexandra Stan.

Ambii frați Tate au fost foarte vehemenți în legătură cu nevinovăția lor, pe care o susțin în continuare.

Andrew Tate este zen

Andrew Tate a făcut inclusiv din celulă postări pe Twitter, în care a vorbit despre latura spirituală pe care și-o explorează. El își continuă și acum discursul despre întregire spirituală și se declară fericit, deși va mai fi arestat la domiciliu cel puțoin încă o lună, dacă nu chiar mai mult. „Mă simt minunat! Întodeauna sunt bine. Fericit (…) Și la închisoare am fost fericit, în fiecare zi. Acolo, trupul meu era închis, nu și mintea”, a spus acesta, conform Cancan.

Andrew Tate a atras oprobriul public chiar și înainte de a fi urmărit penal, în dosarul de proxenetism și privare de libertate. El este un influencer celebru, adorat de numeroși bărbați tineri, însă opiniile sale au fost adesea văzute drept retrograde și misogine de alte persoane publice. În plus, el a înființat Hustlers Academy, o școală cu mai multe cursuri de dezvoltare personală dedicate bărbaților, dar care din punctul de vedere al multora seamănă izbitor cu o schemă piramidală.