Actual Diverse

Halucinant cum trei bărbați au pus la cale o crimă, ajutați de polițiști. Modul cum au decurs faptele este de domeniul fanteziei

Halucinant cum trei bărbați au pus la cale o crimă, ajutați de polițiști. Modul cum au decurs faptele este de domeniul fanteziei

Un grup infracțional a fost deconspirat și în Caraș-Severin. În momentul de față există patru inculpați, trei dintre ei având calitatea de polițist, după cum se arată la dosarul care vizează întreaga acțiune care după descriere pare a fi de domeniul fanteziei. Așa că halucinant, este puțin spus.

Halucinant cum trei bărbați au pus la cale o crimă, ajutați de polițiști. Modul cum au decurs faptele este de domeniul fanteziei

Actualmente, patru persoane au fost reținute după ample percheziții care au avut loc în județul Caraș-Severin, suspecte într-o cauză în care se fac cercetări pentru constituirea unui grup infracțional organizat, tentativă de omor calificat, lipsire de libertate în mod ilegal, favorizarea făptuitorului, abuz în serviciu și fals intelectual.

Mai multe percheziții domiciliare au fost organizate în județul Caraș-Severin, în urma cărora au fost ridicate mai multe sisteme informatice și alte mijloace de probă necesare soluționării cauzei.

Potrivit actelor aflate la dosarul deja constituit, șapte persoane despre care există suspiciunea rezonabilă că ar fi implicate în activitatea infracțională au fost conduse în vederea audierii acestora.

Mai exact este vorba despre un grup infracțional organizat, bine pus la punct, având ca scop săvârșirea infracțiunii de omor calificat cu premeditare, grup care a fost constituit de trei persoane originare din orașul Moldova Nouă, județul Caraș-Severin, oameni care au fost ajutați de alți patru inculpați, trei dintre ei având calitatea de polițist. adică om care trebuie să se asigure că legea este respectată.

diicot

Ce spun reprezentanții DIICOT care s-au ocupat îndeaproape de acest caz incredibil, dar adevărat. Superiorii polițiștilor implicații în fapta reprobabilă au descoperit că grupul este bine organizat, fiecare având roluri precise și mai multe decât atât ei se ajutau, după cum se vede în comunicatul de mai jos, chiar și la ”greu”.

”În vederea atingerii scopului grupului infracțional organizat, cei trei inculpați care au constituit grupul infracțional organizat, în noaptea de 22 spre 23 ianuarie 2021, au abordat, supravegheat și urmărit o persoană vătămată, pe care au atacat-o după ce aceasta a ajuns în dreptul imobilului în care locuiește, lovind-o în mod repetat, cu pumnii, picioarele și o bâtă de baseball și introducând-o împotriva voinței acesteia în portbagajul unui autoturism. Inculpații au transportat persoana vătămată pe marginea fluviului Dunărea unde, unul dintre aceștia a încercat să o înece, ținând-o cu forța cu capul în apă.”

Și pentru că erau isteți din fire, la un moment dat, în plină acțiune, inculpații și-au dat seama totuși că au fost alertate organele de poliție, aceștia au abandonat persoana vătămată într-o zonă de la periferia orașului Moldova Nouă și au reușit să fugă cu sprijinul unui al patrulea inculpat, scrie media.

De domeniul fanteziei este și faptul că polițiștii s-au pregătit din timp, semn că au avut vreme să gândească un plan. Oamenii legii au întocmit în mod fals fișa de intervenție la eveniment ca urmare a apelului înregistrat la 112 și au atestat împrejurări necorespunzătoare adevărului, menționând că ar fi fost comisă o infracțiune de lovire sau alte violențe, faptă pentru care este necesară formularea unei plângeri prealabile.

În cursul zilei de 04.11.2022, fiind sesizat cu propunerea de luare a măsurii arestului preventiv a celor 4 inculpați reținuți în cauză, judecătorul de drepturi și libertăți a dispus măsuri preventive față de inculpații care au calitatea de polițist, respectiv măsura arestului preventiv pentru o perioadă de 30 de zile față de un inculpat și luarea măsurii controlului judiciar față de ceilalți doi inculpați.

Cercetările pe cazul dat continuă, mai ales că cei trei polițiști nu sunt de acord și contestă măsura arestului preventiv.