Actual Diverse

Imagini halucinante arată cum un șofer inconștient merge pe contrasens pe A2. A lovit o mașină, dar și-a văzut de drum. VIDEO

Imagini halucinante arată cum un șofer inconștient merge pe contrasens pe A2. A lovit o mașină, dar și-a văzut de drum. VIDEO
Replica Online/Captura Video

Camera de filmat a surprins imagini de-a dreptul halucinante pe o autostradă din România. este vorba despre un bărbat din Slobozia care a intrat pe autostrada A2 pe sensul greșit de mers, apoi a condus zeci de kilometri pe contrasens, provocând inclusiv un accident, potrivit IPJ Călărași. Povestea, pe larg, în cele ce urmează.

Imagini halucinante arată cum un șofer inconștient merge pe contrasens pe A2. A lovit o mașină, dar și-a văzut de drum. VIDEO

Miercuri, 2 noiembrie 2022, în jurul orei 16.00, o maşină a fost văzută și filmată circulând cu viteză și culmea, chiar pe contrasens, pe A2. Imaginile înregistrate atestă și faptul că un microbuz şi un camion l-au evitat pe șoferul ”ciudat”, în ultima clipă.

„La data de 2 noiembrie, în jurul orei 15:53, un bărbat, în vârstă de 44 de ani, din municipiul Slobozia, județul Ialomița, a condus autoturismul pe autostrada A2, pe sensul opus de mers, intrând în coliziune cu un alt autovehicul care circula pe sensul normal de mers, rezultând avarii la ambele autovehicule”, se arată în comunicatul IPJ Călăraşi.

Culmea ironiei este că șoferul și-a văzut mai departe de drum. Bărbatul nu a oprit la locul evenimentului, continuându-și deplasarea către kilometrul 49, unde a efectuat manevra de întoarcere pentru a reveni pe sensul normal de deplasare, dovadă fiind martorii din drum și filmările video.

Și aceasta deoarece mai mulți oameni aflați în traseu, speriați de manevrele imprevizibile ale șoferului aflat în plin trafic, au sunat la 112.

Monitorizând poziția acestuia permanent, prin intermediul apelurilor înregistrate prin S.N.U.A.U. 112, polițiștii Biroului de Poliție Autostrada A2 București-Constanța, din cadrul Brigăzii Autostrăzi, au reușit interceptarea acestuia în spațiul de servicii de la kilometrul 88, sensul către Constanța, scrie media.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Prin comunicatul IPJ, poliția informează că bărbatul a fost sancționat cu amendă în valoare de 2.900 de lei și suspendarea exercitării dreptului de a conduce, pentru 150 de zile, fiindu-i reținut permisul de conducere.

Explicația șoferului este deocamdată o enigmă, poate a încurcat drumul de intrare pe autostradă, poate era cu gândul în altă parte, orice ar fi, gestul lui necugetat și inconștient rămâne în istoria automobilistică română.