Info Actual > Politică > Ludovic Orban, luat în vizor de Florin Cîţu şi Rareş Bogdan: “Nu vreau să cred că a trădat”
Politică

Ludovic Orban, luat în vizor de Florin Cîţu şi Rareş Bogdan: “Nu vreau să cred că a trădat”

Ludovic Orban, luat în vizor de Florin Cîţu şi Rareş Bogdan:

România se află în plină criză politică provocată în coaliţia de guvernare între premierul Cîţu şi USR-PLUS. În acest context, Florin Cîţu şi Rareş Bogdan au reacționat după ce Ludovic pentru că a contribuit la îndeplinirea procedurilor parlamentare privind depunerea moțiunii USR PLUS AUR. Astfel, politicienii susțin că acțiunea lui este bizară.

Florin Cîţu şi Rareş Bogdan: “Este o acțiune bizară, nu vreau să cred că a tradat”

Florin Cîțu, contracandidatul lui Ludovic Orban la șefia PNL, a comentat pe scurt poziția președintelui Camerei Deputaților.

La rândul său, Rareș Bogdan l-a criticat pe președintele PNL, Ludovic Orban, şi chiar a indus ideea că acesta ar fi trădat PNL.

„Nu vreau să cred că Orban a trădat, nu cred că trebuia să-și anuleze programul, este bizar că președintele Camerei Deputaților de la partidul împotriva căruia se depune moțiunea să stea să aștepte, să ia act de moțiunea domnilor Simion, Barna și Cioloș. Trebuia să aibă decența să-și delege atribuțiile către doamna Prună de la USR… Alina Gorghiu ar fi trebuit să facă convocarea, a fost delegată de președintele Senatului Anca Dragu care este plecată în străinătate, Alina Gorghiu nu a făcut-o… sunt chestii dureroase pentru PNL”, a explicat prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan.

Membrii Birourilor Politice Reunite ale Parlamentului (BPR) se întrunesc astăzi, la ora 11.00, pentru a stabili calendarul privind citirea și votul pe moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Cîțu.

Moțiunea a fost depusă de USR PLUS și AUR

O altă ședință a BPR a fost convocată vineri, la ora 23.00, în sistem on-line, imediat după depunerea de către AUR și USR PLUS a moțiunii de cenzură.

Ședința s-a încheiat fără niciun rezultat deoarece mai mulți parlamentari au lipsit și nu a fost cvorum, notează Mediafax.