Info Actual

Info Actual > Politică > Ludovic Orban: Se vor ridica o serie de restrictii. Anunt de ultima ora!
Politică

Ludovic Orban: Se vor ridica o serie de restrictii. Anunt de ultima ora!

Ludovic Orban, premierul Romaniei, a anuntat astazi care sunt restrictiile ce vor fi ridicate odata cu starea de alerta.

„Odată cu starea de alertă și deciziile luate în Comitetul de Situații de Urgență, se vor ridica o serie de restricții. Românii vor redobândi libertatea de circulație în interiorul localităților. De asemenea, deplasarea în afara localităților va fi permisă pentru o serie importantă de motive. Acest lucru va permite cetățenilor o reluare a activității în condiții aproape normale.

De asemenea, vor fi deschise spațiile comerciale, cele care au ieșire din afară. Se va relua activitatea în frizerii, coafor, în cabinetele stomatologice. Se va relua activitatea normală a spitalelor. Se va elimina orice fel de restricție în materie de internări. Orice persoană, chiar dacă nu este într-o situație care să reclame internarea de urgență, va putea beneficia de servicii medicale, ceea ce presupune implementarea cu maximă hotărâre a regulilor și protocoalelor la nivelul tuturor spitalelor din România. Se vor relua o serie de activități, inclusiv activități sportive”, a anunțat premierul României.

„Ocaziile de interacțiune între oameni se vor înmulți și acest lucru va presupune o responsabilitate suplimentară din partea cetățenilor în comportamentul pe care îl vor avea”, a spus, joi seară, Ludovic Orban.