Info Actual

Info Actual > Showbiz > Maestrul Nicolae Botgros, în stare gravă la spital! „Cei mai buni medici îl monitorizează”
Showbiz

Maestrul Nicolae Botgros, în stare gravă la spital! „Cei mai buni medici îl monitorizează”

Maestrul Nicolae Botgros, în stare gravă la spital! „Cei mai buni medici îl monitorizează”

Maestrul Nicolae Botgros, în stare gravă la spital! „Cei mai buni medici îl monitorizează”.

O știre mai puțin plăcută a făcut înconjorul Republicii Moldoca și al României în mai puțin de 24 de ore. Maestrul Nicolae Botgros se află în stare gravă la spital, după ce s-a infectat cu noul tip de coronavirus. Ofițerul de presă al Institutului de Medicină Urgentă din capitală, Dorina Arsene, a făcut pubșicî informația, confrom jurnal jurnal.md.

Nicolae Botgros a fost transferat de la un alt spital luni seară, la Institutul de Medicină Urgentă din capitală, pe motiv că starea acestuia se agravase. Acum Maestrul este internat în stare gravă, în secția de reanimare a spitalului.

„Nicolae Botgros are o formă severă de COVID-19. Se află sub supravegherea medicilor. Cei mai buni medici îl monitorizează și îi scriu tratamentul”, a declarat Dorina Arsene.

Unele surse suțin că acesta ar avea plămânii afectați în proporții de 80%. Fiul lui Nicolae Botgros a declarat că tatăl său nu este singurul infectat cu COVID-19, ci mai multe persoane din orchestră au fost testate pozitiv. Nu se cunosc alte detalii, dat fiind că sunt izolaţi în spital fără telefoane. Despre starea lor sunt informați de către şeful secţiei unde sunt internaţi.

Nicolae Botgros are 65 de ani şi s-a născut în satul Badicu-Vechi, din raionul Cahul, într-o familie de lăutari.