Lifestyle

Marian Drăgulescu s-a chinuit enorm până și-a deschis propria academie de gimnastică. Investiția e uriașă

Marian Drăgulescu s-a chinuit enorm până și-a deschis propria academie de gimnastică. Investiția e uriașă

A uimit întreaga lume cu talentul său ieșit din comun, iar acum vrea să le deschidă și copiilor drumul spre performanță. Dar drumul a fost foarte greu.

Ani mulți a făcut tot ce a putut pentru a-și deschide academia de gimnastică. Sponsori n-a avut, fonduri europene n-a reușit să strângă și n-a avut încotro decât să apeleze la banii din bancă.

A strâns până acum 150 de copii 

Și nu puțini, pentru că Marian Drăgulescu a băgat în afacere până în acest moment nu mai puțin de 50.000 de euro pentru a achiziționa cele mai performante aparate care să le fie de folos copiilor să învețe gimnastica așa cum scrie la carte.

A urmat o promovare puternică, inclusive pe paginile de socializare, apoi a mers personal prin școli pentru a găsi cei mai talentați copii. Și, după multă trudă, a ieșit soarele și pe strada lui. A reușit să strângă până acum nu mai puțin de 150 de copii, cu vârste cuprinse între 3 și 14 ani.

Un număr mare, ținând cont de faptul că în ultima perioadă tot mai puțin fac sport, cu atât mai puțin de performanță. Acum are nevoie de antrenori foarte buni și totul e așa cum și-a dorit.

Am ținut și ore de sport cu copiii. Noi suntem peste tot, avem și site, mergem și prin școli

„Am deja 150 de copii, cu vârste cuprinse între 3 și 14 ani. Avem mai multe fetițe decât băieței. Sunt copii care practică și alte sporturi, gen dansuri, karate, care doresc să învețe și anumite elemente din gimnastică. Și unde pot să le învețe cel mai bine, decât la noi la academie. (…)

Am fost prin cinci școli, și-n grădinițe. Am fost personal. Am ținut și ore de sport cu copiii. Noi suntem peste tot, avem și site, mergem și prin școli. Am întâlnire cu câțiva antrenori, pentru că mai avem nevoie”, a declarat Marian pentru Impact.

Fiul său, Richard, a ales drumul muzicii

Din nefericire, nu poate să stea atât de mult cu cei doi copii pe care-I are cu Larisa Drăgulescu, dar asta nu înseamnă că nu e tot timpul lângă ei și nu-I sprijină. Iar acum se mândrește cu băiatul, Richard, care la 16 ani, studiază chitara și abia așteaptă să-și facă o trupă.

„Mai trebuie să găsească un toboșar și își face trupă. Momentan vor cânta cover-uri, dar apoi au nevoie de un compozitor care să le facă și piesele lor. El studiază chitara, deja, de un an de zile”, susține Drăgulescu.