Actual

Mesaje de Paște 2023: Urări speciale pentru cei dragi de Învierea Domnului! Felicitări și poze

oua si cozonac de paste
sursă foto dreamstime

Ziua cea mai importantă din calendarul creștin, Învierea lui Iisus Hristos, oferă o ocazie minunată pentru a transmite mesaje, SMS-uri, urări și felicitări pline de frumusețe și căldură celor dragi.

În noaptea dintre 15 și 16 aprilie 2023, creștinii ortodocși vor sărbători Învierea Domnului și se vor îndrepta spre biserici pentru a primi Lumina Sfântă, adusă direct din Sfântul Mormânt. Pentru a marca acest moment special, am pregătit cele mai frumoase mesaje, urări și felicitări pentru Noaptea de Înviere 2023.

Mesaje de Paște pentru cei dragi: Hristos a înviat!

Există multe feluri prin care poți transmite gânduri bune și urări frumoase în timpul sărbătorii de Paște. În loc să folosești doar expresii tradiționale precum „Hristos a înviat!” sau „Paște fericit!”, îți pot sugera câteva idei de mesaje originale și pline de înțeles: 

„Cu lumânări aprinse şi sufletul curat să spunem împreună HRISTOS A ÎNVIAT!”

„Fie ca bucuria Învierii Domnului să vă aducă în suflet linişte, pace şi fericirea de a petrece aceste clipe magice alături de cei dragi. Hristos a înviat!”

Mesaj de Paște, Sursă foto Antena1

Mesaj de Paște, Sursă foto Antena1

„Bucuria vine din lucruri mărunte. Liniştea vine din suflet. Lumina vine din inima fiecăruia. Hristos a înviat! Paşte Fericit!”

„Azi, în zi de sărbătoare să coboare liniştea şi pacea. Minunea învierii lui Iisus să dăinuie în inimile voastre, să vă lumineze viaţa şi să vă aduca renaşterea credinţei, speranţei, bucuriei cu bunătate şi căldură în suflete! Hristos a Înviat!”

„E totul gol, lipsit de miez. Nu e iubire, nu e crez, ce este bun e aruncat. E-o lume nouă, în păcat că uiţi să ierţi ce-i de iertat chiar de Hristos a înviat!”

Urări pentru un Paște Fericit

„Sunt zile când trebuie să ne reamintim să fim mai buni, mai plini de dragoste, cu inima caldă și mai deschisă, când lumina sfântă coboară în casele și în inimile noastre. Paște Fericit!”

„Lumina Sfintei Învieri să îți aducă bucurie, iubire și o minune care să îți schimbe viața în cel mai frumos mod posibil! Paște Fericit!”

„E atâta lumină în jur, pentru fiecare dintre noi. Lasă lumina să intre în casa sufletului tău și te vei simți cu adevărat împlinit. Paște Fericit!”

Mesaj de Paște, Sursă foto CiaoMesaj de Paște, Sursă foto Ciao

Mesaj de Paște, Sursă foto Ciao

„Îți trimit cele mai calde urări de Paște! Sărbători fericite alături de cei dragi și să-ți umple sufletul cu multă iubire și bucurie!”

„Fie ca lumina Învierii să-ți lumineze calea și să-ți umple sufletul cu multă iubire și înțelegere. Sărbători fericite!”

„Sărbători fericite! Îți doresc ca această zi să fie una plină de zâmbete și sărbătoare, iar sufletul tău să fie mereu plin de speranță și bucurie!”

Mesaje de urări pentru prieteni și colegi

„Sărbători fericite alături de cei dragi! Fie ca această zi să-ți aducă multă liniște și armonie în suflet! Hristos a înviat!”

„Îți doresc ca această zi de Paște să-ți aducă multe momente frumoase alături de cei dragi și multă iubire în suflet! Hristos a înviat!”

Mesaj de Paște, Sursă foto Kanal D

Mesaj de Paște, Sursă foto Kanal D

„Sărbători fericite! Îți doresc ca această zi să fie una plină de fericire și bucurie și să-ți umple sufletul cu multă iubire și speranță!”

„Îți trimit cele mai calde urări de Paște și îți doresc să ai parte de multă liniște, pace și armonie în suflet! Hristos a înviat!”

„Sărbători fericite alături de cei dragi și multă fericire și bucurie în suflet! Hristos a înviat!”, potrivit ȘtirileProTV.