Info Actual

Info Actual > Showbiz > Mickey Rourke crede în minuni! „Dar numai în cele făcute prin Dumnezeu”. Actorul a jucat într-un film despre Sfântul Nectarie
Showbiz

Mickey Rourke crede în minuni! „Dar numai în cele făcute prin Dumnezeu”. Actorul a jucat într-un film despre Sfântul Nectarie

Mickey Rourke crede în minuni! „Dar numai în cele făcute prin Dumnezeu”. Actorul a jucat într-un film despre Sfântul Nectarie

Mickey Rourke crede în minuni! „Dar numai în cele făcute prin Dumnezeu”. Actorul a jucat într-un film despre Sfântul Nectarie.

Mickey Rourke a filmat recent pentru un rol mai puțin obișnuit. Actorul a filmat la Spitalul Psihiatric Dromokaiteio din Atena scena în care joacă rolul bolnavului internat în același salon cu Sfântul Nectarie. Bolnavul s-a vindecat atingând haina sfântului care i-a fost vecin de suferință la spital, imediat după trecerea la cele veșnice a sfântului.

Mickey Rourke wraps Greece shoot on 'Man Of God' (exclusive) | News | Screen

Într-un interviu acordat Agenției Orthodoxia, conform basilica.ro, actorul a mărturisit că crede în minuni.

„În viață sunt minuni mici și mari. Eu le-am trăit pe ambele, astfel încât cred în ele. Dar numai în cele făcute prin Dumnezeu”, a precizat actorul.

Mickey Rourke s-a rugat la Sf. Ap. Iuda Tadeul

Actorul de la Hollywood a povestit despre supraviețuirea fratelui său încă 20 de ani după o maladie în care medicii îi dădeau doar șase luni de viață.

„Bunica mi-a spus despre un sfânt special la care să mă rog pentru o minune, astfel că m-am rugat la el în fiecare zi a vieții mele și o fac și acum”, a povestit el.

Mickey Rourke s-a rugat la Sf. Ap. Iuda Tadeul, considerat grabnic ajutător al cazurilor fără speranță. După 20 de ani, când fratele său a murit, și-a pierdut credința pentru trei ani și a încetat să se roage. Cel care l-a ajutat să treacă peste acest moment trist a fost părintele Peter, duhovnicul său.

„Mickey, Dumnezeu aude telefonul sunând, dar nu răspunde întotdeauna când vrei tu”.

Actorul a povestit că a fost devastat anul trecut, când Părintele Peter s-a mutat la cele veșnice, deoarece îi ceruse adesea sfatul timp de 23 de ani.

„Nu cred în noroc, în bani sau putere”

Mickey Rourke a mărturisit că a acceptat să joace în filmul despre Sfântul Nectarie după convorbirea pe care a avut-o cu regizoarea și scenarista Yelena Popovic, pe care nu o cunoștea dinainte.

„Din conversație mi-am dat seama că inima și integritatea ei sunt la locul lor. Nu era un film cu care să faci bani, ci un proiect care conținea spiritualitate, integritate. Face filme în care crede, nu filme de milioane de dolari. Nu mă interesează moștenirea pe care o las ca actor, fiindcă cel mai important este să fii în primul rând bărbat”, a declarat actorul.

Acesat a mai adăugat că nu crede în noroc sau în bani.

„Nu cred în noroc, în bani sau putere. Cred că în deciziile pe care le luăm în viață cel mai important este să fim în acord cu adevărul, să fim loiali și să avem un dram de dragoste și grijă în inimă pentru cei mai puțin norocoși decât noi”, a mai spus el.

Yelena Popovic i-a dăruit lui Mickey Rourke o icoană pictată la o mănăstire de monahi, iar actorul a mărturisit că această icoană îl va însoți toată viața.

„Nu puteam primi un cadou mai frumos! Și știu un lucru. Că această icoană mă va însoți toată viața și că mă voi ruga la ea toată viața”, a mai spus actorul.