International

Video. Momente terifiante din cauza unui incendiu la bordul unui avion. Care este starea pasagerilor

Video. Momente terifiante din cauza unui incendiu la bordul unui avion. Care este starea pasagerilor
Captura Video

Un incendiu, care a îngrozit pe toți cei prezenți la fața locului, a izbucnit la bordul unui avion cu destinația Singapore. Incendiul a pornit cu puțin timp înainte de decolare.

Momente terifiante din cauza unui incendiu la bordul unui avion, după ce o baterie externă a explodat. Care este starea pasagerilor

Este vorba despre Zborul Scoot TR993, care operează din Taipei către Singapore. Reprezentanții companiei aeriene, citați de media, au transmis:  „Zborul Scoot TR993, care operează din Taipei către Singapore, pe 10 ianuarie s-a întors la zona de îmbarcare după ce o baterie externă aparținând unui pasager s-a supraîncălzit în timp ce aeronava era la sol.”

Din fericire, aeronava s-a întors în siguranță la poartă. În urma incidentului, doi răniți. Proprietarul bateriei externe și însoțitorul său au suferit „arsuri minore la degete” și le-a fost acordată asistență medicală.

Pe fundal se aud strigăte și se înțelege că oamenii din avion intraseră în panică. Totodată, era evident că s-a aflat imediat care era sursa fumului ce cuprinsese aeronava cu pasageri.

Ceilalți pasageri s-au ales cu sperietura și o mâncare gratis. Compania aeriana a transmis că zborul a fost reprogramat și că pasagerilor li s-a oferit cazare și mâncare gratis.

„Reprogramăm zborul și vom oferi pasagerilor afectați cazare și masă”.

Povestea a fost dezvăluită abia acum presei iar oamenii care au depășit momentul de frică au postat incidentul pe rețelele de socializare făcând deja haz de necaz.

Acest eveniment nefericit ne amintește de un alt caz recent. Pasagerii de la bordul unui avion rusesc au trăit cel mai mare șoc din viața lor, după ce o ușă s-a deschis în zbor în timp ce aeronava se afla la mare înălțime.

O ușă s-a deschis în timpul zborului și o parte din bagaje au zburat în timp ce cabina se depresuriza, potrivit unui videoclip șocant postat, de asemenea, tot pe Internet.